Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is fája feje? Bevehetné...

Másnak is fája feje? Bevehetnék egy fél panadolt? tiszta kótyagos a fejem. 23hetes

Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
panadolt nyugodtan lehet bevenni :) nekem is fáj a fejem, de én még bírom, én csak akkor veszek be gyógyszert ha már annyira fáj hogy hányok tőle
2012. okt. 29. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, sima Panadolt igen, de szerintem egy egésztől se lesz baj, nekem terhesen egy "fél" nem hatott! Algopyrint is szedhetsz
2012. okt. 29. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vegyél be, akár egy egészet is, és ha nem múlik el, akkor napi 3-at be lehet venni, semmi baja nem lesz a kicsinek. Sokkal rosszabb, ha órákon át szenvedsz a fejfájástól, mert az neki is rossz. Nekem azt mondta a nőgyógyim, hogy nagy fájdalom esetén nyugodtan be lehet venni cataflamot is; sose gondoltam volna...
2012. okt. 29. 11:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!