Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csináltam első nap késésnél...

Csináltam első nap késésnél egy tesztet, negatívat mutatott. Pontos a mensim. Most járok a 3. Nap késésnél de csak kedden tudok tesztet venni. Hányinger tünetem van, és sokszor eszek. Terhesség?

Figyelt kérdés

Illetve a bimboudvarom körül sötét karika, és a bimbóm vége fehér

Illetve pici fehér pöttyök vannak a bimbóudvaromon. Szerintetek terhesség? Köszi a választ!

dec. 1. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy az.
dec. 2. 00:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem. A bimbó sötétedés kb 10.hét után indul....de kb a nagyobb étvágy is... baromi nagy tévhit ez a sokat eszek dolog....kb a 20.héttől lesz kicsit éhesebb az ember. Első 12 hétbe örül, ha van amit megbír enni. Nem étvágy van, hanem kajaundor, hányingerrel émelygéssel.

Ha pontos ciklusaid vannak, lehet most nem volt ovud, vagy később volt, így nem is késik még.

Ovu után kb 12 nappal már halvány pozik a tesztek, főleg a 10-esek. Ezek szerint még nem telt el 12 nap az ovudtól(ha volt)

Amíg nem jön meg, mindig van egy kis remény, tesztelhetsz 2 naponta, de ahogy telnek a napok egyre kevesebb az esélye, hogy baba legyen a dologban.

A tüneteide pedig jelen esetben biztos, higy nem terhesség okozza, mert akkor pozitív lenne a teszted...pláne, ha már barnul a bimbód...

dec. 2. 04:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem terhestünetek :D

Terhes tünet negatív teszt mellett nem is lehet :D

dec. 2. 07:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Hanyinger tegnap kezdodott, de ma van a 4. Nap kesesem. A mensi 1. Nap kesesnel 2. Vizeletbol keszitettem el a tesztet, ezert kerdezem. Hallottam mar kesoi beagyazodasrol, de jelenleg nem tudom, nem figyeltem az ovut.
dec. 2. 09:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes, csak beképzeled. A hányinger se egyből jelentkezik ahogy terhes vagy, én most vagyok 6+3 de még egyszer nem hánytam és hányingerem sincs. Mensi előtt én is nagy kajás szoktam lenni. Tesztelhetsz holnap is, de negatív lesz nagy valószínűséggel.
dec. 2. 11:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Voltam mar terhes. Mar 4. Hetesen voltak rosszulleteim, annyi, hogy nem figyeltem az ovut, es lehet kesobb is volt. Ugyanis a baratnom mensi elott 2 nappal esett teherbe. Amit nem tudok, az a melleimmel kapcsolatos tunetek. Holnap tesztelek, kiderul mi tortenik.
dec. 2. 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Az, hogy voltál terhes nem jelenti azt, hogy érted is...

Terhes tünet akkor van, ha a hcg már olyan szintű, hogy kimutassa a teszt. Ha a teszt negatív, akkor az aznapi tünetedet nem tethesség okozza. 4-szer voltam terhes ebből egy gyermekem van és egy még a pocakban. Amint fura tünetem volt, aznap pozit teszteltem, pedig csak 10.dpo volt. Ha van tünet és negatív a teszt, akkor az a tünet nem terhes tünet.

Akkor sem, ha 3 nap múlva pozit tesztelsz. Ilyenkor pms játszik az emberrel mert ingadoznak a hormonok, magas a progi, ami terhesség nélkül is magas. Ez okoz hányingert pl.

dec. 2. 20:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor még a hányinger nem volt amikor teszteltem, de köszönöm❤️
dec. 3. 02:34
 9/11 A kérdező kommentje:
11 napja késik!
dec. 9. 02:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Hurrá még mindig nem lettél terhesebb.
dec. 9. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!