Másnak is gyakran fáj a feje koraterhességnél? Normális ez?
Szia. Nekem rengeteget fájt a fejem, alapból fejfájós vagyok. De olyankor mindig megittam lassan kortyolgatva egy pohár hideg vizet, lefeküdtem pihenni vagy aludni, kicsit relaxáltam, aztán elmúlt :) Próbálj meg minél többet idegeskedni, és ne gondolj arra hogy bármi rossz is történhet! Mindig csak pozitívan gondolkodj, mert ez általában természetes tünet :) Boldog Babavárást :)
13hkm
Ne haragudj, azt szerettem volna írni hogy NE idegeskedj :)
13hkm
Utolsó, köszönöm a te válaszodat is. Sajnálom, ami történt, nálad szerintem a fogamzásgátló lehetett a gond, mert az elvékonyítja a méhnyálkahártyát, és így nem tud a baba rendesen beágyazódni. Azért tudom, mert én is szedtem anno 6 évig, míg az orvos azt nem mondta, hogy ha 1-2 éven belül gyereket akarok, hagyjam abba, hogy regenerálódjon a nyálkahártyám. Abbahagytam, 10 hónappal később kezdtünk próbálkozni, terhes is lettem, a beágyazódással nem volt gond, visszaépült, nem ez okozta a vetélést, egyszerűen elhalt az embrió, műtöttek is, mert nem lökődött ki magától.
Azóta egyébként nem nagyon fáj már a fejem, van viszont helyette émelygés, hányinger meg kajaundor :) Nem mondom, hogy kellemes, dehát ezzel jár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!