Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is így nyomta a baba...

Másnak is így nyomta a baba feje az altájat?

Figyelt kérdés

első babám csak d legvégén feküdt fejvégűen, de aztán csak császár lett több okból is.Most a

25.hét óta lent a baba feje,de nagyon nyom.Van ott egész lent valami csont,azon érzem az egész súlyt.Ma elmentünk sétálni, kevéstől is nagyon fáj, totál meg vannak duzzadva az alsó szövetek,izmok.Ez normális? Erőltessem a sétát vagy pihi? Szabályosan úgy fáj mint egy kék folt/duzzadás. 30km

2011. szept. 6. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez természetes, mivel be van ékelődve.A sétát csak addig erőltesd, amíg megy. Aztán ülj le egy padra és ha pihentél, menj tovább. Ajánlok neked egy egyszerű és nagyon hasznos tornagyakorlatot, ami nekem rengeteget segített a majdani tágulásban. Feküdj oldalra, feszítsd meg a lábad és emeld fel-le ahányszor csak tudod, a lehető legmagasabbra. Lehet, hogy fájni fog, de így az izmaidat is edzed és nem fognak megmerevedni.
2011. szept. 7. 06:23
 2/4 A kérdező kommentje:
:-) köszönöm, megpróbálom, mert a tétlenség még rosszabb :-S Az elsőnél napi 2-3 km volt a napi sétám, és még mentem volna, ezúttal meg mint egy öreg nyanya...:-S
2011. szept. 7. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első kettő nem csinált ilyet,most azonban szinte minden nap -mintha ki akarna törni onnan :-D

Ha úgy érzed,akkor inkább pihenj!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!

Üdv:39hkm

2011. szept. 7. 11:26
 4/4 anonim válasza:
Én 31 hetes vagyok és 1-2 hete fordult meg a Babám. Iszonyatosan nyomja a fejével a méhszájamat! Sokszor úgy érzem, hogy mentem kibuggyanik belőlem minden! Ha reggel kelek ki az ágyból nagyon kellemetlen, alig bírok kiegyenedsedni úgy húz lefelé. Erőltetni nem szabad szerintem semmit, csak addig csináld, míg nem esik rosszabbul.
2011. szept. 13. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!