Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állandóan éhes vagyok. Mivel...

Állandóan éhes vagyok. Mivel csökkentsem az éhségemet, hogy legalább 4 órát kibírjak étkezés nélkül?

Figyelt kérdés
És tényleg úgy érzem pl ebéd után 2 órával, mint aki egész nap nem evett.
2015. jan. 8. 14:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A gyümölcs sajnos hízlal. Méghozzá rettenetes módon.

Párolt husi és zöldség.

Ha megengedheted magadnak akkor diabetikus termékek.

2015. jan. 8. 14:46
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A gyümölccsel most az a baj, hogy az első 6 hétben szinte csak azt ettem, lehet, hogy jól kivolt ürülve a szervezetem. Na most ott tartok, hogy ránézek a gyümölcsre és rosszul vagyok. Remélem átmeneti.

Igyekszek mostmár nem kemény pörköltöket főzni. Remélem jól csinálom, mert azért nem akarok annyit hízni, hogy nehéz legyek magamnak. De éhezni sem tudok most.

2015. jan. 8. 14:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Halat kellene párolni, de azt tudja valaki hogy kell? Gondolom a párolt hal és a párolt csirkemell nem rossz, ugye?
2015. jan. 8. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Grillezheted is a halat, csirkét. Csinálj mellé jó sok salátát, mert a zöldség az korlátlanul jöhet. Szórj a salátára némi főtt tojást, vagy kevés sajtot, pár szem tökmagot, napraforgómagot, és máris van némi plusz fehérje a husi mellé is.

A gyümölcssali is jó ötlet, majd ha újra kívánod a gyümölcsöt, de a gyümölcsök tényleg hizlalnak, és sok bennük a cukor, főleg a banánnal jó vigyázni.

A kenyeret tüntesd el az étrendedből, az teljesen felesleges. Ehelyett teljes kiőrlésű, magos dolgok, állítólag ezek lassabban is emésztődnek, és hosszabb időre teltségérzetet okoznak.

2015. jan. 8. 16:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, megengedheted-e magadnak, de vannak külön pároló készülékek. 8-10 ezerért is lehet kapni.. Elsősorban azért vettem magamnak régebben, mert a rizst sose sikerült olyanra készíteni mint ahogy szerettem volna. Igy meg tudom mennyi vízzel mennyi időre kell betenni ahhoz hogy jó legyen. Ezekben halat, husit is párolhatsz.

Jó még a Kókusz- vagy pálmaolaj/zsír. Zöldség ahogy mondták bármennyi mehet.

Írd be a google-ba, hogy "testépítés, receptek". Most már elég sok jó husis-zöldséges finom és mégsem hízlaló recept van fent.

Testépítők is 3 óránként esznek. Egy idő után beáll a szervezeted és jelzi, hogy itt a 3. óra, együnk!! Ha a mennyiségek rendben vannak akkor nincs ezzel semmi gond.

2015. jan. 9. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!