Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó az ha napközben ha éhes...

Jó az ha napközben ha éhes vagyok 2 étkezés közt almával csillapítom az éhséget? Mennyire kell "félni" a gyümölcsöktől?

Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
semennyire szerintem, de ez sem szabad tulzásba vinni. ugy egyél egy étkezésnél, hogy 3 óráig kitartson, ez kb 300 kalóriának elégnek kell lennie és akkor nem éhezel meg a következő étkezésre, ha 3 óra volna megint enned kell, de persze egészséges ételekre gondolok elsösorban. egy alma 1 órára elég
2014. okt. 12. 12:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyél nyugodtan almát vagy más gyümölcsöt. Azért több kg-ot nem kell megenni belőle, de az meg kifejezetten egészséges, ha minden nap eszel valami gyümölcsöt is.
2014. okt. 12. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyél nyugodtan egy-egy almát étkezések között, ha neked ez beválik. Nekem ez kifejezetten rossz volt, mert az almától én csak még éhesebb vagyok. Ha nem eszek semmit két étkezés között, akkor simán kibírom, de ha eszek egy almát olyan éhségroham jön rá, ráadásul égzengetes gyomorkorgásokkal, hogy muszáj még valamit ennem. :D
2014. okt. 12. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Az alma a savtartalma miatt nem telít, hanem meghozza az étvágyat! Szóval éhségcsillapításra nem megfelelő, hisz csak rövid ideig hat.
2014. okt. 12. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyél, amennyit csak tudsz. Akár több kilót is. Az örök kérdés: láttál már olyan embert, aki a gyümölcstől hízott el? :D
2014. okt. 12. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem félek a gyümölcsöktől, csak nem igénylem őket nagyobb mennyiségben, az almától pedig a harmadik hozzászólóhoz hasonlóan átkozottul éhes leszek, de azonnal. Nekem az alma evés előttre való. A banánnal akár egy órát is kihúzom, de ugye, az is az inzulint cibálja, nem tartós. Töményebbel vagy sokkal jól tudok lakni, a kalória függvényében... Számomra érdemesebb mást választani, ami jobban laktat.

Ha éhes az ember, akkor szerintem egyen, én ezt szoktam csinálni. Te persze hozd össze úgy a táplálkozásodat, ahogy Neked jó, nincsenek kőbe vésett szabályok, amitől valaki fél, s akár joggal, az Neked korántsem biztos, hogy nem jó :) Az eredményeket kell nézni, nem mások általános véleményét a témában (általános alatt azt értem, hogy függetlenül más tényezőktől, főleg az adott egyén működésétől, szokásaitól).

2014. okt. 12. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös: én volt, hogy csak gyümölcsöt ettem egy nap, de sokat és igen, híztam, igaz, nem elhízott kategória meg ilyenek, de akkor is híztam, ugyanúgy,mint bármi mástól, amit nagy mennyiségben és kalóriakereten felül eszek. szerintem max fél-1 kiló elosztva egy napra nem olyan sok, ha mozogsz, meg ha a napi szénhidrátkeretedbe belefér persze
2014. okt. 12. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!