Jó az ha napközben ha éhes vagyok 2 étkezés közt almával csillapítom az éhséget? Mennyire kell "félni" a gyümölcsöktől?
Én nem félek a gyümölcsöktől, csak nem igénylem őket nagyobb mennyiségben, az almától pedig a harmadik hozzászólóhoz hasonlóan átkozottul éhes leszek, de azonnal. Nekem az alma evés előttre való. A banánnal akár egy órát is kihúzom, de ugye, az is az inzulint cibálja, nem tartós. Töményebbel vagy sokkal jól tudok lakni, a kalória függvényében... Számomra érdemesebb mást választani, ami jobban laktat.
Ha éhes az ember, akkor szerintem egyen, én ezt szoktam csinálni. Te persze hozd össze úgy a táplálkozásodat, ahogy Neked jó, nincsenek kőbe vésett szabályok, amitől valaki fél, s akár joggal, az Neked korántsem biztos, hogy nem jó :) Az eredményeket kell nézni, nem mások általános véleményét a témában (általános alatt azt értem, hogy függetlenül más tényezőktől, főleg az adott egyén működésétől, szokásaitól).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!