Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megszülnetek igy a babát?

Megszülnetek igy a babát?

Figyelt kérdés
Tudom sokan voltak mar ebbe a helyzetbe es lesznek is, de ossze jöttem nemrégen egy pasival akinek felesége es gyereke van. Teherbe estem tőle. O nem vállalja a gyereket sőt azt mondja h elrontom vele az életem a karrierem. Szüleim es mindenki más a környezetembe támogatna a gyereknevelésben, de mégsem akarom apa nélkül hagyni. Ti mit tennetek a helyembe?

2015. jan. 4. 22:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akartad de tudtad gondolom hogy neki nem fog kelleni.te mégis így döntöttél.neki is van családja de neked is lesz igy már!!mindenesetre ne emészd magad!!!nehéz lesz nagyon(én 5 hónapig voltam terhesen egyedül,nem hagyott el a párom más oka volt)de mindig mikor elvoltam keseredve tudtam hogy ő ott van bennem és erőt adott!!!főleg mikor már mozog és érzed őt!!sok kitartást és egészséget nektek
2015. jan. 4. 23:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha szereted a születendő gyermek apját, akkor teljesen mindegy, hogy együtt vagytok-e vagy sem. Sokan együtt vállalják a gyereket, aztán mégis egyedül marad az anya.

Nem fogod elrontani emiatt az életedet. A karrierben meg simán motiválni fog a baba, hiszen neki akarsz majd jó körülményeket teremteni. Ha meg még a családod is melletted áll, akkor semmi aggódni valód nincs.

És egyedülálló anyaként sem lesz nehezebb dolgod a pár találással, mint amúgy.

Gratula a babához!

2015. jan. 5. 01:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnálod hogy apa nélkül nőne fel a gyereked?

Ja és a pasi gyerekei nyugodtan felnőhetnének nélküle?!

Szexelt veled! Nem akart tőled gyereket,sőt amit tudott megtett (gumit húzott) hogy ne igy legyen.Még hazudtál is neki a tablettában...

1-év múlva meg csábitgatod magadhoz a gyerekkel,meg követeled a gyerektartást.

Ne haragudj ha nyers vagyok!De ez a véleményem

.

2015. jan. 5. 10:03
 14/14 anonim ***** válasza:
az a baj ezzel,hogy mint leírtad azt mondtad neki,hogy veszel be tablettát és nem tetted. na ezzel már támadhat egy esetleges tárgyaláson ha gyerektartásról lesz szó. amit csak akkor fogsz tudni "kicsikarni" belőle,ha elindítod az eljárást,hogy egyáltalán kötelezze a bíróság a DNS adásra,mivel azt nem hiszem,hogy magától fog adni.nehéz lesz,de ha már tényleg meg kellett hogy foganjon,annak oka volt és nem az hogy elvetesd. örömmel olvastam egyébként hogy megtartod. én is apa nélkül nőttem fel,hiába volt 2 éves koromtól nevelőapám...hálistennek elváltak és a mostani nevelőapámat ezerszer inkább tekintem az édesapámnak mint az igazit vagy a volt nevelőapámat. anya mostani férje akkor már velem együtt 2 gyerekkel fogadta el anyukámat és azóta van egy 7 éves öcsénk is. ha vki olyat találsz akit szeretsz is és ő is szeret és elfogadja majd a kicsit akkor igenis lesz apja. nem az az apa aki megcsinálja,hanem aki felneveli... és ez a mai napig így igaz.
2015. jan. 6. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!