Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én babát várok a barátom...

Én babát várok a barátom fenyegetőzik mit csináljak? . (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Babát várok a barárom még nem tudja.

Véletlen baba lett, a barátom észrevette hogy nem jött meg és kérdezgeti hogy babánk lesz? Mert ha igen akkor ő megöli magát meg hogy ő ezt nem bírná ki... Fiatal pár vagyunk. 20 évesek vagyunk. Nem tudom most mit kéne tennem. Félek ha elmondom akkor megöli magát. Ha valami nagy változás van nagyon rosszul viseli és szeret kibújni a felelősség alól.

Mit tegyek??

2015. jan. 4. 16:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem akar gyereket, miért nem védekezik???

Meg kell neki mondanod nyilván. Dolgoztok? Lakhatás megoldott?

2015. jan. 4. 16:45
 2/17 A kérdező kommentje:
Védekeztünk de szerintem kiszakadt a gumi. Én még tanulok ő dolgozik. Én is a szüleimmel lakok és ő is a szüleivel lakik.
2015. jan. 4. 16:47
 3/17 anonim ***** válasza:
Feltétlen mondd meg. Ha emiatt megöli magát - ami kizárt, csak fenyegetözik, akkor a téma le van zárva.
2015. jan. 4. 16:48
 4/17 anonim ***** válasza:

Meg akarod tartani egyedül is?

Eltitkolni nem fogod tudni, hiszen idővel már látszani is fog. Ha ennyire instabil a barátod, én inkább elköltöznék messzebbre, hátha meggondolja magát és nem magában, hanem benned tesz kárt.

5/17 anonim ***** válasza:
30%
#baba?? beszarok.... :DDDD
 6/17 A kérdező kommentje:
Énis ettől félek, hogy milesz ha nem magában tesz kárt hanem pl velem csinál valamit hogy ne mardjon meg a baba? Tanácstalan vagyok. Én nagyon szeretem ót és vele képzeltem el az életem de igy nem tudom mi lesz
2015. jan. 4. 16:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ideje felébredni és rájönni kivel is voltál együtt. Attól aki nem vállal felelősséget, mégis mit akarsz?
2015. jan. 4. 16:57
 8/17 anonim ***** válasza:
Most tudja vagy nem tudja?
2015. jan. 4. 20:24
 9/17 anonim ***** válasza:

Mégis mit gondolsz meddig tudod tikolni?

Mond el neki azonnal.

2015. jan. 4. 22:20
 10/17 anonim ***** válasza:
Na elmondtad neki?
2015. jan. 4. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!