Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én babát várok a barátom...

Én babát várok a barátom fenyegetőzik mit csináljak? . (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Babát várok a barárom még nem tudja.

Véletlen baba lett, a barátom észrevette hogy nem jött meg és kérdezgeti hogy babánk lesz? Mert ha igen akkor ő megöli magát meg hogy ő ezt nem bírná ki... Fiatal pár vagyunk. 20 évesek vagyunk. Nem tudom most mit kéne tennem. Félek ha elmondom akkor megöli magát. Ha valami nagy változás van nagyon rosszul viseli és szeret kibújni a felelősség alól.

Mit tegyek??

2015. jan. 4. 16:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem, még nem mondtam el. De szerintem már biztos sejti. De félek. Nem szeretném ha kárt tenne akárkiben. :(
2015. jan. 5. 07:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Most mi a helyzet?
2015. febr. 13. 08:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha akarod a babát,tartsd meg,és ha nem akarja a gyereket,szard le.A te babád elsősorban,és ő ezek szerint nem érdemli meg,de vigyázz,úgy mond el neki,hogy legyen ott vki veled,nehogy csináljon veled vmit.A szüleiddel beszélj,az most fontosabb,ha ők melleted állnak,akkor nem lesz baj!És ne hallgass azora,hogy minek neked még gyerek,meghogy vetesd el,mert fiatal vagy.....
2015. febr. 13. 10:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Elmondtam. Hát nem erre számítottam. Fogta a cuccaimat és osszecsomagolta. Azt mondta hogy innentől kezdve nem szeretné ha lenne koztunk akarmi is. :'( es hogy a gyereknek se mondjam majd el ki az apukaja.
2015. febr. 13. 11:25
 15/17 anonim válasza:
Egy ilyen ember soha nem szeretett téged! Meg sem probálta megbeszélni...ne is sajnald hogy nem lesz az életed része ha igy viselkedik. Viszont egy baba hatalmas felelősseg! Beszelj a szuleiddel! Minden jót kivanok neked!
2015. febr. 13. 16:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez teljesen megoldható, de azért a gyerektartásról ne feledkezzen meg az """"úriember""", egyrészt, mert a kicsi nem tehet semmiről és nem szenvedhet hiányt semmiben az ő elutasítása miatt, másrészt, mert minden forintra szükségetek lesz, harmadrészt, mert ez a legkevesebb, amit tehet, ha már erkölcsileg nem támogatja annak ellenére, hogy ő is részese volt annak az eseménynek, amelynek során a kisbabátok megfogant.

Sok erőt és boldogságot Neked. Én is egyedül vállaltam az első babám, mert a nemzőapja hasonlóan "lelkiismeretesen" állt a tényekhez. Nehéz volt, de soha soha nem bánom meg a döntésemet, mert életem egyik legjobb döntése volt, hogy megtartottam. (Nem, mintha megfordult volna a fejemben, hogy elvetessem).

2015. febr. 13. 16:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, ez nem így működik. Legalább ha ekkora féreg anyagilag muszáj lesz segíteni nektek! Utálom az ilyet akik így cselekednek a hír után...

Van lehetőséged, nyilván suli mellett nehéz bevállalni a gyereket, szüleiddel érdemes megbeszélni.

2015. febr. 13. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!