Ilyen helyzetben ti megszülnétek és felnevelnétek ezt a babát?
Mindig is abortusz ellenes voltam,de most gondolkoztam rajta.Olyan embertől lesz babám akit RÉGEN!nagyon szerettem de ennek már vége.Egy 'nosztalgiázásból' lett ez a baba!Már régen szeretnék anyuka lenni és ha nem is vagyok olyan hű de jó módú de feltudnék nevelni egy kicsit.Ráadásul az apuci teljesen oda van már most a babáért.Azt mondta ő a legboldogabb ember!Csak hogy én már nem akarom vele újra kezdeni.Olyan gyomorgörcsöm van és szorongok mikor arra gondolok hogy tőle van a pici.Szeretem a babát szeretném ,de mikor arra gondolok hogy ő az apja...
Tudni fogom így 100%-osan szeretni a gyerekemet?!
1. Felnőtt vagy, miért nem védekeztél?
2. Nosztalgiázás, te is érdekes módon éled meg..
3. Zavar, hogy félcigány, bezzeg előtte nem zavart, mert csak vele voltál valamikor. A gyermekedben negyed romavér lenne, az meg sem látszik már!
4. Ha meg ilyen rasszista hajlamod van, akkor minek álltál az apjával össze?
És még sorolhatnám a kérdéseket!
Ne haragudj, de minden helyről vérzik ez az egész, és szerintem ilyen hozzáállással nem is kéne megtartanod, mert annak a kicsinek jó élete nem lenne!
Most akkor mi is a baj? Az hogy nem szereted, vagy az, hogy félcigány. Ha az előző, akkor megértem a kételyeidet, ha az utóbbi, akkor nem. Számomra mélységesen elítélendő, ha az egyik ember a másikat csupán a származása alapján ítéli meg.
Az, hogy megtartod-e a babát, kettőtök döntése kellene, hogy legyen. Azt azonban érdemes végiggondolni, hogy sem anyagilag, sem érzelmileg nem egyszerű egy gyereket felnevelni, sem a te, sem a baba szempontjából. Sok gyerekét ténylegesen egyedül nevelő anyukát ismerek, és gyakran vannak náluk olyan időszakok, amikor teher számukra a gyerek. Azt hiszem, én akkor tartanám meg ezt a babát, ha képes lennék az apukáját is bevonni az életünkbe, még ha nem is élnénk együtt, de folyamatos kapcsolatban lehessen a gyerekével.
És most jöhetnek a lepontozók:(
Mivel a gyermek mar ott van, igy en nem vetetnem el. Hiszen a te gyermeked. Ha mastol lenne, akkor is pont ennyire lenne a tied.
Azt tenyleg sajnalom, hogy nem olyan embertol szuletik gyermeked, akit szeretsz. Nagyon jo erzes nekem tudni, hogy a ferjem gyermekeit nevelem, neki szultem, nagyon hasonlitanak az apjukra, imadom latni bennuk ot.
De ez nem valtoztat semmit azon a tenyen, hogy te mar varandos vagy azzal a picivel. Te valasztottal neki apat tulajdonkeppen, mert optimalis esetben egy no nem fekszik le olyan ferfival onszantabol, akit nem tud elkepzelni a gyermeke apjakent. Legalabbis nem lenne szabad.
Szoval en nem vetetnem el emiatt a helyedben. Elso sorban ugyis a te gyermeked lesz, te fogod ot kihordani, mivel nem eltek egyutt, igy te fogod nevelni.
Nem muszaj emiatt hozzamenni ahhoz a ferfihoz. Engedd, hogy az apja legyen, ne tagadd le, de attol, hogy van egy gyermeked meg talalhatsz part magadnak kesobb, akit valoban szeretni fogsz es akivel egyutt is akarsz elni.
Talan meg igy is szerencsesebb helyzetben vagy, mint sok mas anyuka, mert sok olyan no van, akit elhagy a parja es nem is foglalkozik a gyerekkel sem, nem szereti, a gyerek azt sem tudja ki az apja. Szoval nalatok ettol jobb a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!