Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben ti megszülnét...

Ilyen helyzetben ti megszülnétek és felnevelnétek ezt a babát?

Figyelt kérdés

Mindig is abortusz ellenes voltam,de most gondolkoztam rajta.Olyan embertől lesz babám akit RÉGEN!nagyon szerettem de ennek már vége.Egy 'nosztalgiázásból' lett ez a baba!Már régen szeretnék anyuka lenni és ha nem is vagyok olyan hű de jó módú de feltudnék nevelni egy kicsit.Ráadásul az apuci teljesen oda van már most a babáért.Azt mondta ő a legboldogabb ember!Csak hogy én már nem akarom vele újra kezdeni.Olyan gyomorgörcsöm van és szorongok mikor arra gondolok hogy tőle van a pici.Szeretem a babát szeretném ,de mikor arra gondolok hogy ő az apja...

Tudni fogom így 100%-osan szeretni a gyerekemet?!

2011. jún. 3. 08:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez a 3 hasznos !válasz eloszlatta a kétségeimet!:)
2011. jún. 3. 09:26
 12/21 anonim ***** válasza:

Miért zavarná a gyerekedet, hogy negyedrészben cigány? Ez csak nevelés kérdése. Csak úgy értettem soraid alapján,hogy téged zavar ez. Én tényleg elsőrsorban azon gondolkodnék, képes vagyok-e ezt az embert továbbra is életem részének tekinteni, ha nem is tudok együtt élni vele, és ha nem, akarom-e egyedül is ezt a gyereket.

Hogy tudnád-e szeretni? Hát persze. ez nem is kérdés. Tudod, hány olyan anyuka van, aki gyűlölettel válik el a férjétől? Attól a gyerekeit ugyanúgy imádja.

2011. jún. 3. 09:30
 13/21 A kérdező kommentje:
A gyerkőcömtől nem akarom eltiltani az apját szeretném ha a gyerekem életének a része lenne de azt már nem hogy az én életemnek a része legyen!Hogy lehet ezt a pici születése után megoldani hogy nekem ne sokat kelljen vele találkoznom?
2011. jún. 3. 10:07
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Amíg pici a baba, addig sehogy. maximum átmmész egy másik helységbe, amíg nálatok van. később már el tudod engedni vele, akkor elég, ha az átadáskor találkoztok. Amúgy dícséretes, hogy nem akarod eltiltani a gyerektől!
2011. jún. 3. 10:36
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor ugye megtartod? Nyugtass meg...
2011. jún. 3. 12:11
 16/21 anonim ***** válasza:
ezt kell rendezned magadban, hogy miért vannak ellenérzések benned az apjával kapcsolatban. Sok olyan párról lehet hallani, akik mindketten szeretik a gyereket, nincsenek együtt, ráadásul még jó barátok is. Ha régen annyira szeretted a férfit, és nosztalgiázásként le tudtál vele feküdni, nem értem, miért írtózol attól, hogy néhanapján látnod kelljen, mikor a gyerekéhez jön látogatóba. Nem vagyok ugyan pszichológus, de szerintem csak a pillanatnyi ijedtség beszél belőled. Én semmi akadályát nem látom annak, hogy megtartsd a babát és olyan szülők legyetek, ha apuka is kapható rá, mint a fent megírt példa. hajrá!
2011. jún. 3. 13:01
 17/21 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy az is zavar hogy az apuka fél cigány.Ami akkor nem zavart meg rajta most se zavar de nem tudom hogy a gyerekemen zavarna e :(

Ezt nevezem ám anyai attitűdnek:O

2011. jún. 3. 13:42
 18/21 A kérdező kommentje:

12:11

Igen megtartom!

2011. jún. 3. 14:10
 19/21 anonim válasza:

Persze a te életed, és a döntésedet neked kell egyedül meghoznod, de a véleményem szerintem tartsd meg a picit.

Ő már egy kis emberi lény, és szeretne megszületni.

Nem könnyű a gyereknevelés úgy sem ha apuka melleteket van, de a legcsodálatosabb dolog, ahogy ragaszkodik hozzád.

Mi is küzdünk anyagilag, de nagyon vártunk rá, és végre eljött hozzánk is a kis csoda.

Kitartás, és hidd el bárhogy is döntesz majd, az biztos jó lesz.

2011. jún. 3. 16:05
 20/21 anonim válasza:
Előző vagyok, még egy dolog. Én is nagyon ellene vagyok az abortusznak, de minden család saját maga döntése, h megteszi vagy sem. Nekem nagyon nehezen jött össze a baba, elég későn kezdtük el a próbálkozást,és két vetélés után megszületett a kisfiúnk. Mindenkinek azt tanácsolom azóta, h ha teheti, és tudja, akkor ne várjon sokáig, mert soha nem tudhatjuk, h mit hoz a holnap. Ha újra teherbe esnék, akkor nagyon nagy dolog kellene ahhoz, h elvetessem. Ne add fel!!!!
2011. jún. 3. 16:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!