Ilyen helyzetben ti megszülnétek és felnevelnétek ezt a babát?
Mindig is abortusz ellenes voltam,de most gondolkoztam rajta.Olyan embertől lesz babám akit RÉGEN!nagyon szerettem de ennek már vége.Egy 'nosztalgiázásból' lett ez a baba!Már régen szeretnék anyuka lenni és ha nem is vagyok olyan hű de jó módú de feltudnék nevelni egy kicsit.Ráadásul az apuci teljesen oda van már most a babáért.Azt mondta ő a legboldogabb ember!Csak hogy én már nem akarom vele újra kezdeni.Olyan gyomorgörcsöm van és szorongok mikor arra gondolok hogy tőle van a pici.Szeretem a babát szeretném ,de mikor arra gondolok hogy ő az apja...
Tudni fogom így 100%-osan szeretni a gyerekemet?!
Miért zavarná a gyerekedet, hogy negyedrészben cigány? Ez csak nevelés kérdése. Csak úgy értettem soraid alapján,hogy téged zavar ez. Én tényleg elsőrsorban azon gondolkodnék, képes vagyok-e ezt az embert továbbra is életem részének tekinteni, ha nem is tudok együtt élni vele, és ha nem, akarom-e egyedül is ezt a gyereket.
Hogy tudnád-e szeretni? Hát persze. ez nem is kérdés. Tudod, hány olyan anyuka van, aki gyűlölettel válik el a férjétől? Attól a gyerekeit ugyanúgy imádja.
Az a baj hogy az is zavar hogy az apuka fél cigány.Ami akkor nem zavart meg rajta most se zavar de nem tudom hogy a gyerekemen zavarna e :(
Ezt nevezem ám anyai attitűdnek:O
12:11
Igen megtartom!
Persze a te életed, és a döntésedet neked kell egyedül meghoznod, de a véleményem szerintem tartsd meg a picit.
Ő már egy kis emberi lény, és szeretne megszületni.
Nem könnyű a gyereknevelés úgy sem ha apuka melleteket van, de a legcsodálatosabb dolog, ahogy ragaszkodik hozzád.
Mi is küzdünk anyagilag, de nagyon vártunk rá, és végre eljött hozzánk is a kis csoda.
Kitartás, és hidd el bárhogy is döntesz majd, az biztos jó lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!