Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37-38 hetes kismamik ti is...

37-38 hetes kismamik ti is türelmetlenek vagytok?

Figyelt kérdés

Hogy bírjàtok így a végefele? Mennyit mocorog a babàtok?

Én màr nagyon vàrom h beinduljon a szülés...túlhordani nem szeretném, de persze tudom h nem kívànsàgműsor :)

Elég nehezen mozgok főleg ha àgyból kelek fel, de az àtfordulàs is fàjdalmas. A vérnyomàsom is magas egy picit.

Néha nagyon aktív odabent. ..ma pl sokkal nyugisabb mint szokott.

Nàlatok apàs szülés lesz?

2015. jan. 1. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hat meg en mennyire turelmetlen vagyok! Az agyverzes hataran :P

41hkm

2015. jan. 1. 21:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Azokon az apró nehézségeken, amit te is írtál, egész jól bírom. Ágyból felkelni, ott megfordulni, félóránként pisilni járni, na ez nem fog hiányozni. Komolyabb panaszom nincs. Aktívnak mondanám, de talán kevesebbet mozog a helyhiány miatt, viszont azt erősön érzem. Apás szülésre készülünk. A szüléstől nagyon félek, meg a szoptatástól is tartok, de a babát már nagyon szeretném magamhoz ölelni.
2015. jan. 1. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Én nem tudom eldönteni, hogy mit is akarok jobban, hogy megérkezzen már, vagy maradjon még egy kicsit :D A mozgás nekem is rossz, pont úgy ahogyan írod... Általában ő is nagyon aktív, de ma valahogy ő se viszi túlzásba a borda rugdosást :)

Eddig úgy néz ki, hogy nálunk nem lesz apás szülés, apuka döntése :) Aztán lehet amikor ott leszünk akkor már meggondolja magát... :)

38+3 hkm

2015. jan. 1. 22:23
 4/12 A kérdező kommentje:

Én nem Első, màr egy hete túlhordod?? Drukkolok h mihamarabb kibújjon :)

Màsodik ; én nem félek a szüléstől, sőt màr vàrom. Sztem amint kibújik a babàtok, màr el is fogod felejteni a fàjdalmat :)

Kedves harmadik vàlaszoló, akkor egy cipőben jàrunk a magzatmozgàs terén. Néha a fràszt hozza ràm...

Nàlunk sem apukàs szülés lesz, sógornőmet viszem magammal a szülőszobára :D tiszteletben tartom a pàrom döntését...nem bírja az ilyeneket.

Veled lesz bent vki azert?

Kisfiatok v kislànyotok lesz? Első baba?

37+4hkm

2015. jan. 1. 22:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi már a második gyermekünket várjuk, a 38. hetet tapossuk. Igazán nem panaszkodhatok, egy-két nehezebb, nyűgösebb naptól eltekintve nagyon jól bírom magam, aktív vagyok, nincs igazán bajom a mozgással, sőt, tegnap a barátaink voltak itt szilveszterezni, és.megdícsértek, hogy milyen fürge vagyok, mintha nem is lennék terhes. De hát a 2 éves energiabomba kisfiam formában tart, egy szusszanásnyi időm nincs mellette. Amikor Őt vártam, rengeteget pihentem, minden apró szúrkálástól megijedtem, és iszonyú türelmetlen voltam az utolsó hetekben. De a 2. terhesség már tényleg más. Repülnek a napok, most kaptam észbe, hogy össze kellene készíteni a kórházi cuccot... Szval nem vagyok türelmetlen:-) élvezem, hogy még csak egy gyermek körül kell ugrálnom. De nagyon várjuk a kislányunkat!
2015. jan. 2. 00:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezelott 2 hettel en is mar tukon ultem, hogy johet barmikor... Na most vagyunk 40+2 es meg sehol semmi....:( Remelem nektek tobb szerencsetek lesz, nekem ez az utolso par het volt a legrosszabb, ami a varakozast illeti, minden nap ugy kelunk fel hogy na megint semmi... Nagyon rossz, feltem a tulhordastol, s nem tudom meg meddig huzzuk... Neked konnyu es szep szulest kivanok!:)
2015. jan. 2. 10:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen mar tobb, mint egy hete. Mindennap vizsgalatok… tokom tele van. Mehtevekenysegem annsi van, mint egy nem terhesnek kb..

Vasnap reggel inditjak ballonnal, mert ugye a mehszaj is csak 2100..

2015. jan. 2. 11:16
 8/12 anonim ***** válasza:

3as vagyok :)

Első baba és kislány :) Nem lesz bent velem senki otthonról, elég lesz a dokim... Így talán jobban tudok majd arra koncentrálni amit mond :)

2015. jan. 2. 12:42
 9/12 A kérdező kommentje:

Drukkolok Neked vasarnapra :) úgy làtszik a babàd nagyon jol érzi magàt odabent :)

Kedves màsodik babàs vàlaszolo, örülök h ilyen fitt vagy és ilyen jol viseled a végét :) csak igy tovabb :)

Mindenkinek könnyű problémamentes szülest kivanok. Ha lesz erőtök , jelentkezzetek szülés utàn és meséljetek h ment :)

De persze előtte is szivesen beszélgetek :)

2015. jan. 2. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Végül, hogy mentek a szülések? :)

Kérdező, neked első babád? Kislány vagy kisfiú? :)

Végül ki tudtátok várni? :D

2015. jún. 17. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!