37-38 hetes kismamik ti is türelmetlenek vagytok?
Hogy bírjàtok így a végefele? Mennyit mocorog a babàtok?
Én màr nagyon vàrom h beinduljon a szülés...túlhordani nem szeretném, de persze tudom h nem kívànsàgműsor :)
Elég nehezen mozgok főleg ha àgyból kelek fel, de az àtfordulàs is fàjdalmas. A vérnyomàsom is magas egy picit.
Néha nagyon aktív odabent. ..ma pl sokkal nyugisabb mint szokott.
Nàlatok apàs szülés lesz?
Hat meg en mennyire turelmetlen vagyok! Az agyverzes hataran :P
41hkm
Én nem tudom eldönteni, hogy mit is akarok jobban, hogy megérkezzen már, vagy maradjon még egy kicsit :D A mozgás nekem is rossz, pont úgy ahogyan írod... Általában ő is nagyon aktív, de ma valahogy ő se viszi túlzásba a borda rugdosást :)
Eddig úgy néz ki, hogy nálunk nem lesz apás szülés, apuka döntése :) Aztán lehet amikor ott leszünk akkor már meggondolja magát... :)
38+3 hkm
Én nem Első, màr egy hete túlhordod?? Drukkolok h mihamarabb kibújjon :)
Màsodik ; én nem félek a szüléstől, sőt màr vàrom. Sztem amint kibújik a babàtok, màr el is fogod felejteni a fàjdalmat :)
Kedves harmadik vàlaszoló, akkor egy cipőben jàrunk a magzatmozgàs terén. Néha a fràszt hozza ràm...
Nàlunk sem apukàs szülés lesz, sógornőmet viszem magammal a szülőszobára :D tiszteletben tartom a pàrom döntését...nem bírja az ilyeneket.
Veled lesz bent vki azert?
Kisfiatok v kislànyotok lesz? Első baba?
37+4hkm
Igen mar tobb, mint egy hete. Mindennap vizsgalatok… tokom tele van. Mehtevekenysegem annsi van, mint egy nem terhesnek kb..
Vasnap reggel inditjak ballonnal, mert ugye a mehszaj is csak 2100..
3as vagyok :)
Első baba és kislány :) Nem lesz bent velem senki otthonról, elég lesz a dokim... Így talán jobban tudok majd arra koncentrálni amit mond :)
Drukkolok Neked vasarnapra :) úgy làtszik a babàd nagyon jol érzi magàt odabent :)
Kedves màsodik babàs vàlaszolo, örülök h ilyen fitt vagy és ilyen jol viseled a végét :) csak igy tovabb :)
Mindenkinek könnyű problémamentes szülest kivanok. Ha lesz erőtök , jelentkezzetek szülés utàn és meséljetek h ment :)
De persze előtte is szivesen beszélgetek :)
Végül, hogy mentek a szülések? :)
Kérdező, neked első babád? Kislány vagy kisfiú? :)
Végül ki tudtátok várni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!