Milyen fehérneműt hordtok az utolsó 3 hónapban?
Én is a hidegebb hónapokban voltam terhes,de amikor amúgy megtudtam,hogy jön a kiscsaj, lecseréltem a tangát féltangára,szóval olyanra ami nem ad okot a fertőzésekre.
Az utolsó hónapokban a melóhelyre(rendezvényszervező vagyok ,így sokat kocsikáztam), kismama bugyit vettem fel, de 2db-ot,plusz 2 harisnyát meg 2 zoknit,így nem fáztam ^^
Én normál fehérnemüt hordok, csak nagyobb méretben. Mivel a derekam érzékeny, van egy derékpántom, ami még a hasamat is fogja. Meg egy térdig érő angora gyapjuból készült rövid gatyám. Nem birok rétegesen öltözködni, mert úgy érzem nem kapok levegőt, hanem vastagabb holmikat veszek fel, de csak 2 réteget.
29 hetes kismama.
Én sima tangát hordtam, ugyanazt a méretet, mint előtte is.
Harisnyát utálom. Volt egy kismama övem, azt szerettem nagyon, jól körbebandázsolta a derekamat, pocakomat.
Kinek mi a kényelmes. Én télen mindig francia alsót hordok, most is, csak vettem pár nagyobbat. Ha olyan kedvem van-vagy nyárra esik a terhesség-maradok a tangánál, szintén veszek pár nagyobbat.
A melltartót sosem szerettem, sportos toppot hordtam, de mikor már nagy lett a hasam, nagyon nyomta a cicim alatt, ezért elhagytam (bár én itthon vagyok).Próbáltam mellbetétes atlétát hordani, de abban meg már melegem volt.
Harisnyában meg lehet kapni kismamaharisnyát, az nem szorít. De nekem egy pamut harisnya van, az kényelmesen nyúlik, nem vág, nem nyom.
Szóval tök egyéni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!