Ha elsőre sikerülne, melyik hónapban szeretnél teherbe esni, szülni, és miért?
Én úgy terveztem, hogy április vagy májusban szüljek, mert akkor már megerősödik a fűtési szezonra, télre a baba.
Elsőre összejött, ahogy terveztük, így április 19.-én született.
Örülök, mert így már az udvaron tanult járni is, jó időben 1 évesen.
nekem téli mind a 3 gyerek
de ez volt a tökéletes szerintem :-)
mire nyár lett elég nagyok lettek a "nyaraláshoz" kiránduláshoz egyéb klassz nyári dologhoz
Májusban szerettem volna, mert a tavasz gyönyörű, a mamának is jó a nem túl melegben-nem túl hidegben szülés, a gyerek pedig nagyon szép időszakban ünnepelheti a szülinapját. persze én is abszolút elfogult, májusban születtem, imádom és szintén bika vagyok :)
a fiam tavaly júliusban született, az se volt rossz, csak nem győztünk szobát hűteni, amikor hazahoztuk a bent uralkodó +42 fokba...
Elsőre sikerült októberben teherbe esni, július végén szültem. Nekem így tökéletes volt.
- nagy forróság idejére, a szülés előtt 2 héttel már otthon voltam- klímás helyiségekben mindent ki lehet bírni
- a terhességem elején volt tél, így nem kellett pl kismamakabát
- a munkámban júniusban van dömping majd utána prémium, még végig tudtam csinálni
- a picivel 2 hét után sokat sétáltunk az esti kellemes levegőn, késő őszig szuper idő volt, a fagyokra már megerősödött
- mire az őszi továbbképzések elkezdődtek, belerázódtam annyira az anyaságba, hogy ment az is pikk-pakk
- terhesen tavasszal sokat kirándultam, sétáltam- a legjobb idő erre is
- munktatónak az új év elején, barátoknak, családtagoknak karácsonykor mondtuk el a jó hírt
- külföldön élő családtagok is hamar láthatták az egy hónapost, mert nyaralni hazajöttek épp és addigra már a kicsi is, én is topon voltunk :)
Jó volt az időzítés, újra így csinálnám.
nyári babát szerettem volna, én is és a párom is. oktoberben első hónapban meg is fogant a kisfiúnk. júliusban született. 3évvel később szintén júliusi babát szerettünk volna megint összejött. 2015 júliúsában születik meg második babánk, valószínű a kisfiúnk szülinapját!
áldom a sorsot hogy így szerettük volna és hogy nekünk ez meg is adatik!
Mindhárom gyerekemet ősszel szültem (véletlen, nem tervezett) 1 szeptemberi, 2 novemberi.
A nyarat a 2 kisebbel megúsztam (nem volt még óriási a pocak) de a nagy télikabát sem kellett még novemberben, elég volt egy poncsó :)
A szeptemberi babával nagy pocakom volt nyár végén, de szerettem, mert jól tudtam hangsúlyozni a ruhákkal és ez első terhességnél nagyon jól esett :D
Annyiban nagyon jó az őszi születés, hogy amikor kezdtem a hozzátáplálást, szinte mindenből tudtam frisset venni a piacon :) magam készítettem a főziket.
A beiskolázásnál sem volt hátrány az a plusz 9 hónap, csak előnyükre vált, hogy nem 6 évesen kezdték a sulit!
Most is babát tervezünk és ahogy számolom, Ő októberi lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!