Milyen nemű gyermeket szeretnél?
Mindegy!
Tudom, hogy mindenki azzal jön, hogy csak egészséges legyen, sokáig közhelyesnek is tartottam. Volt, hogy lányt akartam, aztán sokáig fiút, de most már eljutottam odáig, hogy tényleg mindegy. Mind a kettőt el tudnám képzelni :-)
Elsonek fiut szerettunk volna, de kislany lett. En mindig akartam, hogy legyen egy batyam, de ugye az lehetetlen lett volna. Azt hiszem ezert akartam elsore fiut, hogy az majd mindig megvedi a kistesot, aki egy lany. Persze ugy voltam vele, hogy mindegy milyen sorrendben vegul is, de legyen egy-egy. Apanak is es anyanak is legyen jo:D
Most uton van a 2., meg nem tudjuk a nemet, elegge elejen vagyok meg. Most ugy erzem, hogy mindegy, mind a kettovel jol jarunk. Ha lany lesz, nagyobb valoszinuseggel jobban ellesz a noverevel, mellesleg jo darabig megvan a ruhatara, s mar tudjuk, hogy mukodik egy lany nagyjabol:D ha fiu lesz, teljesul az almunk, kiprobalunk valami ujat, en meg vasarolhatok megint babacuccokat, ami olyan jo dolog:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!