Milyen nemű gyermeket szeretnél?
Figyelt kérdés
Természetesen az egészség a legfontosabb ,ez most csak kíváncsiság:-)2013. ápr. 26. 18:36
12/21 anonim válasza:
12 éves kislányom van, elváltam. Azt hittem már nem lesz babám. Voltam egyszer jósnőnél (nem igazán hiszek benne, de róla állították, hogy megmondja a tutit), aki azt jósolta, hogy mindenképp lesz még egy fiam és nagyon boldog életem lesz. Mikor eszembe jutott, mindig mosolyogtam, hogy ugyan.. már úgysem, elmúltam 30, kizárt. Aztán összeismerkedtem a párommal, neki nem volt gyermeke, és nagyon szeretett volna, így bevállaltuk. 36 vagyok. Valahogy már a terhesség elejétől úgy álltam hozzá, úgy éreztem, hogy fiú lesz. A magzatvíz vizsgálatból hamar ki is derült, hogy valóban az lesz. Már nagyon várjuk.
13/21 anonim válasza:
Van egy fiam és szeretnék még egyet :-) én nagyon bírom a kis krapekokat. Nem vagyok az a lányos anya,persze ha az lenne sem hagynánk a kórházban :-)))
14/21 anonim válasza:
Mindig is kislányt akartam és teljesült az álmom van egy 19-hónapos gyönyörü kislányom egéssz terhességem alatt arra vártam mikor fogja a doki megmondani a nemét.Minden ultrahangon azt kérdeztem,hogy kisfiu,kislány de csak a 32-héten tudta megmondani és mikor azt mondta kislány a fellegekben jártam.Azt,hogy lessz-e második nemtudom de ha igan kisfiut szeretnék.
15/21 anonim válasza:
Elsőre nagyon-nagyon kislányt! :) Aztán,majd szeretnénk kisfiút is :)
16/21 anonim válasza:
egy fiú-egy lány :)
8 hetes kislányom az ágyában szuszog, idővel majd jön a tesó is, kiderül majd, hogy fiú vagy lány lesz e :)
és te kedves kérdező? :)
17/21 anonim válasza:
Kislányt, és ha lenne második akkor is inkább kislányt :)
18/21 anonim válasza:
Nekem még nincs gyerekem, de mindenképp szeretnék egy kislányt, aztán ha úgy döntünk, hogy lesz 2. gyerek is, akkor kisfiút is szeretnék. :)
19/21 A kérdező kommentje:
Én elsőre nagyon vágytam egy kislányra...Most van egy gyönyörű 2 éves kislányom:-)Útban a kis tesó,jó lenne egy kisfiú de majd kiderül.Ha kislány annak is nagyon nagyon örülnék,imádom a kis csajokat:-))
2013. ápr. 27. 10:58
20/21 anonim válasza:
A férjemmel mindketten kislányra vágytunk mindig. :)
2 fiam van, a pici neme szombaton fog kiderülni. 2 srác után már akár ő is lehet fiú, olyan mindegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!