Ha elsőre sikerülne, melyik hónapban szeretnél teherbe esni, szülni, és miért?
Legjobban májusban szerettem volna szülni, én is akkor születtem, szerintem a bikák a legjófejebbek:)))
Meg akkor már jön a nyár, nem kell annyire beöltöztetni a kicsit, nem kell olyan sok kicsiruhát venni amit kinő hamar, mert nem kell rá olyan sok ruha. Erről már lecsúsztam, ha mostanában sikerülne szeptember-október körül szülnék, ami nem a legjobb, mert legnagyobb pocakkal kéne végigkínlódni a nyarat, utána egész tavaszig nem lehetne normálisan sétálni menni a kisbabával, csak épp egy kicsit, de akkor is úgy be kell öltöztetni, mint egy eszkimót. De nem bánnám már, csak jöjjön:)
Én augusztusban lettem babás, 1 év 8 hó után. Összességében szerintem ez egész ideális, hiszen május elejére vagyok kiírva. Ha nem lesz hosszú tél, a csúszós, havas részt is megúszhatom óriáspocak nélkül, és a 40 fokos hőséget is. Májusban nincs se nagyon hideg, se nagyon meleg a babák szempontjából sem. Influenzaszezon sincs. Ha választhattam volna, lehet, hogy ezt az időpontot választom, ami véletlenül sikerült. :)
21 hkm
En is majusban szerettem volna szulni. Az elso lanyomat februarban szultem. :-). Moat a kistesoval probalkozunk 4 honapja de meg semmi. Bar mondjuk ha most osszejonne pont a 27.szuletesnapomon szulnek.
Minden honapra talaltam vmi jot szinte eddig. Amugy telen a legnagyobb pocakkal sem a legjobb setalni a csuszos utakon, nyaron a nagy pocakkal megint csak kellemetlen. A majus szep tavaszi ido, mar valoban itt a jo ido. :-) de mindegy melyik honap, vmi alkalmat eddig mindig sikerult kitalalnom. :-)
Én januárban és szeptemberben szültem.
Márciusban szerettem vna ha lehet választani.
Mert akkor nincs nagyon meleg és nincs is hideg, nem kell 50 réteg ruha, stb mint most a 3 hósomnak, nem folyik a víz róluk... :/ :)
Èn decemberi vagyok (mindig is utáltam, h tèlen van a szülinapom).
Nyári babát szerettem volna pont ezèrt. Nem volt tervezett, de júliusi babánk lesz :)
Februárban, júliusban és novemberben szültem.
Februárban az volt a kellemetlen, hogy a telet kellett nagy pocakkal végigcsinálni. Probléma volt a kabát, a téli bakancs, a hideg miatt mindig úgy be voltam öltözve, hogy csak kevesen látták rajtam, babát várok. A február meg hideg volt még ahhoz, hogy annyiszor mozduljak ki a kicsivel, ahányszor szerettem volna.
Előnye is akadt, nyárra már nőtt annyit a babám, hogy rengeteget mászkálhattunk vele.
A novemberi szüléssel az volt a gondom, hogy megint be kellett öltöznöm a végére, bár rövidebb ideig. Az rosszabb volt, hogy hosszabb időre voltunk bezárva a lakásba, és pici mellett nehéz volt a nagyot oviba hordani a hidegben. De mire kitavaszodott, már elég nagy volt a baba, és felvehettük a szokásos ritmust.
Júliusban nagyon jó volt szülni. Nem zavart a meleg, imádtam a trikó, terhesmini összeállítást papuccsal. Az első pillanattól sokat lehettünk a babával a szabadban, és mire jött a hideg, eléggé megerősödött ahhoz, hogy jöhessün-mehessünk vele.
Én is tavasszal szerettem volna, ha választhatok, mondjuk április-május körül, hasonló okokból, mint amit az előttem szólók írtak: kellemes idő, hamar lehet menni sétálni, nem kell úgy beöltöztetni a gyereket, a leghidegebb időben még nincs olyan brutál nagy has, nyáron meg már nincs.
Végül július közepén fogok szülni, igazából örülök ennek is. Kismamaruhák szempontjából jó, trikó + rövidnaci, esetleg tunika + leggings papuccsal, kényelmes, és olcsóbb is, mint a téli ruhatár. Nem kell pl. kabát, ami alá beférek, meg annyi meleg kismamanadrág, ami elég sokba tud kerülni. A gyerek öltöztetését se kell nagyon túlzásba vinni, hamarabb ki lehet vele menni, mire jön a hideg, addigra pedig már nagyobb és erősebb lesz. Egyszerűbb így tavasszal és nyáron szerintem a baba és az anya szempontjából is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!