Ausztriában szeretnél dolgozni így is sikerülne? Többi lent
Figyelt kérdés
Minden évben kijárok ausztriána szezonmunkára. eddig mosogattam meg poharakat szedtem,de szeretnék feljebb lépni.a nyelv az nagyjából megy és jó lenne idén mondjuk pincérnek kimenni. csak 1 a bökkenő nincsen végzettségem és nem is tudom ott mit hogyan kell? szerintetek az egy kezdőnek menne?bele lehet ebbe tanulni? pl 2-3 tányérnál többet biztos nem tudnék kivinni egyszerre:) aki jártas benne válaszoljon köszi:) 23/F2013. okt. 1. 15:24
2/5 A kérdező kommentje:
Nincsen sajna időm. decembertől lenne biztos munka kint. nagyon sok jó munka van,de végzettség hiányában félek hogy nem tudnám megoldani.. de gondolom más is ment már így ki
2013. okt. 1. 15:31
3/5 anonim válasza:
Ahogy látom, nem nagyon szeretik, hogy nincs végzettséged sem, és még a német sem anyanyelvi szintű, mondjuk a sok turista miatt nem csak a német fontos egy pincérnél. Én is mosogattam, de a tököm tele lett vele. Miért nem mész el Küchenhilfének? És akkor nem mosogatnál, csak a konyhán segítenél. Bár nekem eddig nem sikerült állást találni így, de bízom benne, hogy rövidesen lesz valami. Amúgy ezt gondolom tudod, ott kinn 3 évig tanulják, mindamellett elképzelésem sincs, egy pincérnél mi a fenét kell 3 évig tanulni. Amúgy ez a szállodaipar kereset szempontjából nagyon jó, az ingyen szállás miatt, de hosszú távon kikészít, engem legalábbis. Mindenkinek baromi hektikus a melója, mosogatótól szakácsig, sokszor 6 napos munkahét van, este 11-ig meg nem túl buli sokszor. Mit akarsz ezután csinálni, vagy mi a célod vele?
4/5 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Ott az osztrák munkaügyi honlapja, minden nap van 80 új pincérhirdetés,akár ab sofort is. Ha naponta 10 helyre beadod, utána 10 nap után látod, hogy 100-ból mennyi jött vissza, az már reprezentatív minta.Ha meg nem megy,akkor is egy hét munka fedezi még a Lech-ből való hazajövetelt is. Vagy mehetnél Barkellnernek, akkor nincs tányér, csak a poharak. De nem tudom mennyire lennél kelendő végzettség és tapasztalat nélkül abban a munkakörben. Én komolyan azt érzem, hogy kevesebb helyről jön válasz, mint amikor egy nap referenciám sem volt kinn, így meg van egy év, de nem sokat segít,ahogy látom.
5/5 anonim válasza:
Ismerősöm pincér kint, és teljesen más a szakmája eredetileg. Betanították és már megy neki, folyamatosan hívják vissza szezonra. Mondjuk folyékonyan beszéli a nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!