Fiút vagy lányt szeretnél inkább? És a szüleid mit szerettek volna?
Figyelt kérdés
Egyre többször botlok bele itt is a kérdésbe, hogy ki mit szeretne. Múltkor vendégségben egyik állapotos rokonomat rohanták le ezzel és már ment is hosszasan a viccelődés, hogy az egyik már felnőtt fiú helyett lányt vártak és - bár finomabban mondták, de a lényeg ez volt - mekkora csalódás, macera és méreg volt, hogy nem lány lett, meg vissza kellett vinni a rózsaszín miegymást. Nemrég meg anyukám és két barátnőm is mesélte, mennyi apróbb-nagyobb visszássággal járt életében az, hogy szüleik fiút szerettek volna inkább. Ezt a kérdést azért írtam ki, hogy erre is gondoljon az, aki nagyon fiút vagy nagyon lányt szeretne: ha a gyerek visszahallja valahonnét, már nehéz kimagyarázni, hogy "de azért neked is örülünk" - még ha tényleg így is van.2012. dec. 21. 10:38
1/4 anonim válasza:
Én fiút akartam, de lány van a pocakomban. Mostmàr nem cserélnék! :) Nagyon örülök, hogy így van. :)
2/4 anonim válasza:
Fiút én is szerettem volna mindenképp, s mivel az első az is lett, egy fokkal izgalmasabb lett volna, ha a második lány, csak hogy megtapasztaljam, milyen két különböző nemű gyerkőc anyukájának. De a második is fiú lett (a szüleim is inkább lányt vártak volna), viszont ma már mindenki ugyanúgy örül az újabb kis tökösnek.:) Mindegy a nemük, két külön egyéniség!
3/4 anonim válasza:
én fiút akarok,a párom kislányt. szüleink fiút is lányt is akarnak.
4/4 anonim válasza:
Elsőnél fiút szerettem volna, az is lett. Másodiknál, már inkább kislányt, de ő is kisfiú lett. Harmadjára már úgy álltam hozzá, hogy bizony ő is kisfiú lesz, és tényleg az lett. Nem cserélném el őket 1000 lányért sem.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!