Hogy győzted meg a szüleid, hogy cicát szeretnél?
bocsi,hülyén fogalmaztam:D
úgy értem hogy győzted meg a szüleid hogy kapj egy cicát:D
Sajnos sehogy, mert apám nem szereti őket. Aztán egy fogta magát és odavackolt a lábtörlőnkre, etettük és beteg lett utána. Na akkor beköltözött végleg és apám is szereti azóta.
De amúgy nem tudtam volna meggyőzni. Arra meg gondolni sem mertem, hogy beállítsak egyel. :( Szóval a macska maga intézte.
nem kellett nagyon győzni. ugyanis tavalyelőtti névnapomra cicát szerettem volna, és pont aznap találtunk egyet a kocsink alatt..olyan pici volt, meg olyan édes, hogy a szüleim megenyhültek, és megtartottuk.
Mondd meg nekik, hogy te fogsz foglalkozni velük, te fogod etetni, te viseled gondját... hátha bele mennek így
Sehogy, szintén hazavittem mikor még annyi idős voltam, hogy meg kellett őket győzni.
Kész tények elé kell őket állítani. Párommal ugyanígy csinálom, ha cica kell, hát hozok vagy tök véletlen találok is néha, azokat is hazahozom és keresek nekik új gazdát. Addig nálam laknak az én cicámmal.
mostanában szaporodnak az ilyen kérdések. Amikor felteszed (mielőtt leokézod) felajánl hasonló válaszokat, ott is körülnézhettél volna.
Leginkább mondd azt, hogy te fogod a gondját viselni, takarítod stb. (persze attól még nekik kell fizetni, és ha az anyagiak maitt nem engedik - mert egy cica nem olcsó- akkor bele kell törődnöd).
Esetleg mondd azt h végzel házimunkát vagy bármit amire megkérnek.
Már próbáltad őket megkérdezni? Először kérdezd meg őket simán, utána igérgess ^_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!