Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27. hétben vagyok. Nagyon...

27. hétben vagyok. Nagyon lassan fog eltelni a hátralévő idő?

Figyelt kérdés
Már most nagyon izgatott vagyok! Nagyon várjuk már a kis Drágát!
2008. aug. 18. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem most is lasunak tünik. én meg aztvárom mikor látszodik már rajtam:)

szerintem elég hoszu. de jo neked hogy már ennyi idös vagy

2008. aug. 18. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
szia! én úgy érzem nagyon lassan telik, de ez nyilván annak köszönhető, hogy itthon kellett maradnom. bár biztos vagyok benne, hogy majd ha visszagondolok, nem fog így tűnni. most igyekszem élvezni minden percét, és már alíg várom a picurkánkat. :)
2008. aug. 18. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 6 hónapos koromig dolgoztam, addig egész jóleltelt.Miután itthon maradtam már egy picit lassabban,viszont most hogy már csak 2 hét van hátra baromi lassan telik.De nem gondolok rá elfoglalom magam, midig megyünk a párommal valamerre (ameddig lehet) ami kikapcsol és nem gondolkozom folyton ezen.Ez a taktika egész jól bevált és tessék máris hét közepe van és már csak 1,5 hét...:)
2008. aug. 18. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én, hogy már túl vagyok rajta, azt mondom , hogy őrült gyorsan eltelik. Én észre sem vettem, és már szültem is, pedig csak alig tudtuk meg, hogy babánk lesz.

Igaz 2X költöztünk terhességem alatt, és egy hetet kórházban is voltam, de szerintem nagyon hamar elment... (és 8 nap tulhordásban voltam..)

Használd ki, amíg lehet, mert utána nem sok időd lesz:-)

2008. aug. 18. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is 27 hetes vagyok. Még két hétig dolgozom, utána itthon leszek. Eddig is lassan telt az idő, de ezután....

Néha azért rámtör egy kis félelem a szüléstől, és olyankor nem bánom hogy még itt tartok:-)

2008. aug. 18. 22:08
 6/6 anonim válasza:
100%
szia !én is 27 hetes vagyok!Már én is alig várom,hogy meglegyen a pici és végre magamhoz öleljem és tudjam minden ok.Én fősulira jártam június végéig,úgy hogy az első idők hamar elteltek,nekem a nyár is hamar elrepült.Bár többnyire csak lóbálom a lábam azért igyekszem lefoglalni magam valamivel.
2008. aug. 19. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!