21 hetes vagyok. Nagyon lassan fog eltelni a hátralévő idő?
Szia!
Szerintem hipp-hopp el fog telni.Kb olyan gyorsan,mint ahogy az eddig eltelt idő.Már túl vagy a felén,tehát nagyon gyorsan fog telni az idő.
Én is lassunak találom,ahogy telik az idő,de ha belegondolok,akkor meg gyorsan telik.
Egy 24hetes pocakos
Nagyon gyorsan telik az idő!Én már 34 hetes vagyok és csak pislogok, hogy mikor ment el felettem az a sok hét. Igaz, most már kicsit nehezebben viselem, de még így is röpül. Gondolom az utolsó egy-két hét fog nagyon lassan telni.
Amíg könnyen viseled használd, élvezd ki minden percét a terhességnek!
Attól függ, hogy mit csinálsz. Ha dolgozol és csinálsz magadnak programot arra az időre is, amikor abbahagyod már a munkát, akkor szerintem gyorsan el fog menni.
Én még csak félidős vagyok, mint te, de nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy az első 12 hetet észre sem vettem, utána viszont nem dolgozhattam, mert volt egy nagyobb gondunk. Másfél hete mentem vissza, az előtte lévő hetek nagyon lassan teltek, az utóbbi másfél viszont szó szerint elröpült. Én épp ezekből kiindulva úgy tervezem, hogy kb 28. hétig dolgozom, azután szülőket látogatunk a párommal (külföldön élünk és ez lesz valszeg elég sokáig az utolsó alkalom), úgy 32. hét tájékán szándékozunk visszajönni, akkor akarunk vásárolgatni is és a lakást rendezni. Igaz, az nem fog sokáig tartani, szerintem két-három hét alatt le lehet tudni. Az azt követő pár héttől félek kicsit, de akkor meg szeretnék beiratkozni egy tanfolyamra, a suli itt van tőlünk húsz méterre, napi két órát pedig elbírok ott ücsörögni. De majd kiderül, hogy mennyi minden jön ebből össze!
Szerintem próbáld meg te is beosztani az idődet és kihúzni a munkát addig, amíg bírod. Tudom, ez nem könnyű, de ha idő előtt ott hagyod, akkor nagyon-nagyon unatkozni fogsz. Én speciel nem igazán szerettem a munkahelyemet, de 7 hét kihagyás után visszamentem és most maga a éden! Nem vagyok a munka hőse, kismamás nyugalommal dolgozom, nem erőltetem meg magam, viszont jókat nevetünk, emberek között vagyok, elsztorizgatunk és közben nem szerencsétlen kitartottnak érzem magam, hanem a társadalom aktív tagjának! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!