Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9hetes vagyok. Ti nem érzitek...

9hetes vagyok. Ti nem érzitek úgy, mintha nem is lennétek terhesek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 17:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát amikor éppen nincs hányingerem akkor van ilyen érzésem, pl ma egész jó napom volt és napközben még a méhem körül sem szúrkált és néha nekem is van ilyen érzésem. 8 hetes vagyok.
2010. febr. 3. 18:01
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sem tűnik fel, hogy terhes lennék. Semmi extra. Nálad is így van? Néha néha esténként émelygek, de tényleg semmi. Azért nem aggódom.

2010. febr. 3. 18:21
 3/12 anonim ***** válasza:
jah, utolsó vagyok, és szintén 9 hetes
2010. febr. 3. 18:22
 4/12 A kérdező kommentje:

Nekem esténként nagyon nagy éhségérzetem van,azon kivül egész nap semmi.

Hova valósi vagy?

2010. febr. 3. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyiknél sem volt semmi. Elkezdett nőni a hasam, rugott a pici, ezenkívül nem volt tünetem...
2010. febr. 3. 18:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna a kérdést! :)

Mindenki mondja, hogy milyen jó, hogy nincsenek tüneteim, de azt hiszem jobb lenne, ha lennének. Mindössze annyi tünetem volt, hogy az első 6 hétben alig tudtam enni valamit.

Az 5. héten voltam uh-n, utána a 8-on, és rettegtem, hogy nincs is ott semmi. Most már csak másfél hét a 12 hetesig, és TUDOM, hogy minden rendben van!!

Boldog babavárást mindenkinek!

2010. febr. 3. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Kb.a 10.hétig úgy ébredtem hogy,jaaa,terhes vagyok:-)

Semmi tünetem nem volt.

2010. febr. 3. 20:22
 8/12 anonim ***** válasza:

nálam ez az érzés a 16. hétig tartott.aztán akkor elkezdett nőni a pocim és akkor már volt olyan érzésem h terhes vagyok.és amikor meg elkezdett mozogni azóta meg taljes mértékben terhesnek érzem magam.:)))

25 hetes km

2010. febr. 4. 10:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

18:21-es vagyok, bocs, hogy csak most írok. Békés megyei vagyok, azon belül Csabacsűdi. És te? Hmmm nálam nem nagyon számít tünetnek, hogy éhes vagyok, mert én amúgy is mindig tudnék enni :-D

2010. febr. 4. 16:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Én Borsod megyei vagyok,Kazincbarcikai.
2010. febr. 4. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!