9hetes vagyok. Ti nem érzitek úgy, mintha nem is lennétek terhesek?
Szia!
Nekem sem tűnik fel, hogy terhes lennék. Semmi extra. Nálad is így van? Néha néha esténként émelygek, de tényleg semmi. Azért nem aggódom.
Nekem esténként nagyon nagy éhségérzetem van,azon kivül egész nap semmi.
Hova valósi vagy?
Mintha csak én írtam volna a kérdést! :)
Mindenki mondja, hogy milyen jó, hogy nincsenek tüneteim, de azt hiszem jobb lenne, ha lennének. Mindössze annyi tünetem volt, hogy az első 6 hétben alig tudtam enni valamit.
Az 5. héten voltam uh-n, utána a 8-on, és rettegtem, hogy nincs is ott semmi. Most már csak másfél hét a 12 hetesig, és TUDOM, hogy minden rendben van!!
Boldog babavárást mindenkinek!
Kb.a 10.hétig úgy ébredtem hogy,jaaa,terhes vagyok:-)
Semmi tünetem nem volt.
nálam ez az érzés a 16. hétig tartott.aztán akkor elkezdett nőni a pocim és akkor már volt olyan érzésem h terhes vagyok.és amikor meg elkezdett mozogni azóta meg taljes mértékben terhesnek érzem magam.:)))
25 hetes km
Szia!
18:21-es vagyok, bocs, hogy csak most írok. Békés megyei vagyok, azon belül Csabacsűdi. És te? Hmmm nálam nem nagyon számít tünetnek, hogy éhes vagyok, mert én amúgy is mindig tudnék enni :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!