Ikrek mellett (9hónaposak) megtartanátok a babát, ha terhesek lennétek?
védekezés??????hm....
én megtartanám. ahol kettő elfér, ott a harmadik is.....
tartsátok meg, ő már egy kis emberke!!
Én 8 hónapos terhes voltam, mikor megtudtam, hogy babát várunk, bár mi terveztük!! 8 hete szültem, imádjuk.
ez eddig a legnehezebb ilyen kérdés.
nekem 9 hónapos babám van, ha véletlenül most teherbe esnék, akkor biztosan megtartanám, de kettő már engem is elgondolkodtatna. viszont biztos nem lennék képes az abortuszra.
elindítanám a procedúrát, aztán az utolsó pillanatban, mint valami hülye filmban, meggondolnám magamat.
3 ilyen pici gyerekkel biztos nem lenne könnyű az élet, de azért sokkal több támogatás is jár, amiket igénybe lehetne venni.
neki sem kellene mást venni már, csak pelust.
a későbbiekben meg még nem tudhatod, hogy mit hoz a jövő, lehet jóra fordulnak a dolgok, és akkor bánnád, hogy nem tartottad meg.
ez az élet nagy próbatétele, eddig abortuszellenes voltál, kérdés az, hogy kiállsz-e a saját eszméd mellett, vagy sem.
a lakásra meg csak annyit, hogy ugyan most áll az ingatlanpiac, de kiadni könnyebb, ezt kiadhatnátok, egy nagyobbat, akár picit lepukkantabbat meg bérelhetnétek máshol majdnem ugyanennyiért...
mi se tudjuk eladni a lakásunkat, mi munkahely miatt választottuk ezt a megoldást, hogy vidéki lakásunk kiadva, mi meg felköltöztünk Pest megyébe.
hidd el, mindenre van megoldás, a kérdés az az, hogy meg akarod-e oldani ezt a hatalmas feladatot, vagy nem.
a pároddal is mindenképp meg kell beszélni, mert az sem jó, ha te megtartanád, ő meg nem. közös nevezőre kellene jutnotok.
bárhogy is döntesz, sok kitartást kívánok neked!!!
Hát nagyon nehéz kérdés:(
Még az sem biztos,hogy egy baba van a pocakodban.
Nem tudok mit tanácsolni,csak azt hogy beszéljétek át a pároddal alaposan mielőtt döntenél.
Majd írd meg,hogy döntöttél.Kitartás!
Igen,ilyenkor kerül elő,h mennyivel nehezebb "élesben" is abortuszellenesnek maradni,mert bizony vannak olyan élethelyzetek,amikor nem a trehányság és nemtörődömség miatt kell fontolóra venni az ab. lehetőségét.
Egyébként én is azt mondom,a 3. baba nem kerül egy vagyonba,nagyon sok mindent örökölhet a tesók után,plusz vele már nagycsaládosok lennétek ami néhány kedvezménnyel jár,szóval anyagilag megoldható a dolog.
De ezt neked kell eldöntened,sok erőt kívánok a helyes döntéshez.
Sosem vetetnék el gyereket...
Ahol már van kettő, elfér még egy... plusz kölcséget nem jelent, amennyi kell a pelusra, annyival több lesz a csp, más meg megvan minden (ágy, ruha, pelenkázó, kád , stb-...)
A lakás nálunk is kicsi, de ettől függetlenül bevállaljuk a három babát, még ha egy szobába is "kényszerülnek". Nem ettől lesz szép-vagy nem szép az életük!
Ha már ott az a kicsi, gondolj azokra, akiknek soha nem lehet, és hogy te szerencsés vagy, hogy lehet még egy szép terhességed, szülésed és még egy angyalod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!