Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt fiatal kismamak?

Vannak itt fiatal kismamak?

Figyelt kérdés
15-22ig.

2014. dec. 26. 17:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
7es vagyok :) nem tudni hogy kisfiu vagy kislany mert 4Dn osszezarta a labait es a kezet is odatette es azota ha uhn vagyok ezt csinalja :D majd ha kijon megtudjuk.:P
2014. dec. 27. 07:20
 12/22 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Nagyon könnyű volt a terhességem. Imádtam :) 5 napot hordtam túl . 3 órát itthon 3 órát a kórházban vajúdtam . Tehát 6 óra volt összesen . 3720 grammal született a lanyom . Aki most 14 honapos. Maga a szules is könnyű volt 2 nyomás es ki is bújt , egyből a hasamra tettek , ameddig a kórházban voltunk (2nap ) végig egy agyban voltunk, es cicizett :) 7 hónapig szoptattam. Kb ennyi :)
2014. dec. 27. 08:58
 13/22 A kérdező kommentje:

7-es:Szégyenlős a pici :)

Nagyon aranyos lehet.Gratulálok!Jó babavárást.

Akkor hogy vesztek így baba dolgokat?

1-es:Gratulálok,biztos ő is tündérke.

Akkor gyorsan meglett a pici,igaz 6 óra,de utána ment.

Mostmár tápszert adsz neki?Vagy még mindig szopizhat?

2014. dec. 27. 14:39
 14/22 anonim ***** válasza:
Tàpszert kap. Mert 7 hósan elfordult tőle, 2 hétig szenvedtünk, csak sírt , nem akarta bekapni , addig ordított ameddig itt volt a cicim. Igy abbahagytam, és tápis lett. De 7 hós kora óta 3 x eszik szilárd ételt tehát csak reggel este kap tápit :) egyébként közrejátszott szerintem a fogzáa is mert 7 honapos volt amikor kijött neki az alsó kettő, utanna 1-2 héttel kesobb a felső kettő. Próbálkoztam utána is hatha kérne a cicit de nem :( most bújt ki a 10. foga :) igen nagyon tündér, folyamatosan "beszél" telefonàl imádnivaló :)
2014. dec. 27. 16:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Jah és igen, a 6 óra az nem sok! Plàne higy első baba volt. A szülésznő meg is lepődött , mire beértem a korhàzba debreceni klinika tőlünk 10 perc ( meg még megálltunk a mekibe reggelit venni :D ) szoval 3 percesekkel érte be. De amugy is 6 percesekkel indult. Még én is meglepődtem , el sem hittem hogy 6 percenként jön hajnal 5 kor :D azert is vajúdtam itthon , mert páromat ugy ebresztettem hogy majdnem 7 óra volt. Akkor 4 percesek voltak a fàjàsok :) nagyon hamar meglett én kértem EDA t is mert intenzívek voltak a fàjàsok nagyon , mert gyorsan tàgultam . Be sem akartak adni mert mar bo 3 ujjnyira nyitva voltam. De még megkaptam . Kàr hogy csak a fél oldalán bénult le, de az is megváltás volt :D azt megkaptam fel óra múlva mar bő 4 ujj, mentem is szülni .
2014. dec. 27. 16:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Ujra 7es vagyok :) babacuccokat majd csak a 24. Hettol veszunk babonabol... Sajnos hiszek benne.. Megvettuk neki a legelso bodyjat aznap korhazba kerultem majdnem elveteltem :( szoval.. Majd :)
2014. dec. 27. 20:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 17 évesen lettem terhes.

Ahogy megtudtuk a párommal,aki azóta a férjem,albérletbe költöztünk.

A szüleink végig támogattak-nem anyagilag,mivel a férjemnek akkor már évek óta volt munkája- minket!

Azóta eltelt 7 év...az én kicsikém elsős lett :)

És a családunk is bővült 3 kistesóval :)

Sokakban van az a kialakult kép sajnos,hogy aki fiatalon lesz terhes,az csakis rossz körülmények közé szülheti a babáját !Kicsit még le is nézik a fiatal anyukákat,pedig én azt mondom,hogy ilyen fiatalon is tudtam olyan jó édesanya lenni,mint más 30 évesen...vagy még talán különb is :)

Soha semmit nem csinálnék másképp :)

2014. dec. 28. 10:27
 18/22 anonim ***** válasza:

Én 20 évesem szültem először (a 20. szülinapom előtt 1,5 hónappal estem teherbe)

1 éve dolgoztam már, elég jól is kerestem, párom is, mi terveztük.

Most 11 hetes terhes vagyok, 24 éves leszek januárban.

2014. dec. 28. 10:58
 19/22 anonim ***** válasza:
Szia :) kerdezo te is kismama vagy? en 18eves vagyok es 10hetes kismami en nagyon boldog vagyok meg a suli csinalom aprilisba vegzek 3eve vendeglatasba dolgozok meg most is ameddig birom csinalom mi nagyon orultunk neki .mi mar egy eve egyutt eluntunk a parommal amikor kiderult hogy baba lesz .irj nyugodtan privatba 👶
2014. dec. 28. 13:31
 20/22 A kérdező kommentje:

7es akkot mar nem kell szoptatni,legalabb normalisat eszik.

Es igy jol erzi magat a baba?

Az nagyon komoly,meg reggeliert is elmentetek?

En is szeretnek igy szulni,akkor nem volt gondd vele.

Szegenyke sajnalom,akkor csak 24.hettol,vigyazz magatokra.

17es

Az jo,hogy a szuleid tamogattak,van aki nem tamogatja.

Es azota a ferjed ss alberletbe vagytok akkor ment minden,meg 3kisteso is lett akkor szepen kibovult a csalad.

Es apuka hogy birta,marmint hogy bejelentetted terhesvagy?!

18as

Akkor mar kerestel,az jo mert nem csak egy fizetesbol kell venni baba dolgokat.

Nagyon nagyon gratulalok!

Szia!

Igen babat varrok!18vagyok 7hetes terhes,en kileptem a sulibol es mar 2 eve dolgozom,igaz diakmunkakat vallaltam.

Hat most meg a parom lefagyott,de mar varrtuk.En nagyon orulok neki,jolvan irni fogok privbe.Gratulalok neked is

2014. dec. 28. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!