Kedves kismamak! Melyek az alap dolgok, amire figyelnie kell egy fiatal kismamának?
Élj úgy, mint eddig. Sem a tojástól, sem a tartárbifsztektől nem lesz semmi bajod neked sem, és a babának sem.
Csupán a túlzott alkohol fogyasztást kell elkerülnöd.
A tisztító szerek is csak akkor lehetnek károsak, ha belélegzed őket.
Én csak nem cigizek, és nem iszok - na jó,néha 1 deci sört, baromira kívánom, legtöbbször persze alkoholmenteset, de 1-2 korty alkoholos is becsúszik. Meg májat nem eszek, elvileg nem tesz jót, túl sok már benne az A vitamin, ami káros a babára.
Nyers tojástól sztem semmi baj nem lesz,ha olyan helyről veszed, ami úgy is be van vizsgálva...
Felülést, guggolást annyira ne erőltesd, de mindent csinálhatsz úgy,ahogy eddig, érzed,hogy mikor nem esik jól, akkor abba kell hagyni, ennyi...én hajat is festek, nem szívódik az annyira be,persze a nagy szőkítéseket kerülni kell...szolárium is mértékkel lehet, nem jut el az UV a babához, csak folsavat von ki,ezt mindenképp pótold..persze a leégés nem tesz már vmi jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!