Van valami vitamin ami kisebb mint az elevit?
Figyelt kérdés
folsavat meg elevitet javasolt a védőnő így az elején.szedem is de az elevitet tegnap kezdtem de olyan nagy hogy nem bírom lenyelni!félbetörtem de nem megy amúgy is elég hányingerem van és ahogy nem megy le mindig épp hogy nem hányok!a védőnő mondta még a gravidát de nem tudom az mekkora.kisebb mint az elevit? más is küzd ilyennel vagy csak én?2010. febr. 3. 10:52
1/9 anonim válasza:
Szia!Én ugyanezzel a problémával küzdöttem!Én Femibionra váltottam és nekem bevált!19 hetes kismama
2/9 anonim válasza:
A Femibion valamivel kisebb mint az elevit, de a 12 hét utáni dobozokban már napi 2 fajta bogyó van.
3/9 anonim válasza:
Én a Hipp Natal-ra esküszöm!Ez FOLYÉKONY és fincsi:)
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat..szerintem veszek ma valami mást mert ez nem megy nekem.a gravidát ismeri valaki? az mekkora?
2010. febr. 3. 10:58
5/9 anonim válasza:
A Gravida még nagyobb, mint az elevit.
Törd össze és oldd fel valami gyümölcslében. De ne hagyd abba, ha egy mód van rá, a terhesvitamin szedését.
6/9 anonim válasza:
Szia. Én a Femibiont szedem és az simán lenyelhető. És még azért is nagyon ajánlom neked, mert míg az összes többi vitamin székrekedést okoz, addig ezzel nincs sosem ilyen probléma. A vérképem is olyan jó amióta ezt szedem, hogy még vérszegény sem vagyok.
Kicsit drágább mint a többi vitamin, de felsoroltam az érveket, hidd el megéri!
7/9 anonim válasza:
Én is Hipp Natalt iszom, természetes, olyan mint a gyümölcslé, finom is. 1040 Ft kb, van a Brendonban, DM-ben. Én a bogyóktól rosszúl voltam, ettől semmi bajom.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. febr. 3. 14:18
9/9 anonim válasza:
Nekem is a Hipp Natal vált be,nagyon jó találmány és természetes gyümölcsvelőből áll,nem mesterséges!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!