Miért kell mindig megjegyzést tenni a pici pocakomra?
2. babámat várom, elsővel se volt nagy hasam. 37 hetesen mentem szülni, majdnem kiröhögtek a szülészeten, hogy én még mit keresek itt. Most 28 hetes kismama vagyok, szintén pici pocakkal, és annyira de annyira idegesít már, amikor rokonok vagy akár idegenek jegyzik meg, hogy jééé, de hát olyan pici még. Átlagos testalkat vagyok (169cm,66kg most). mindig azt mondom, hogy de a gyerek ugyanakkora ebben a hasban is, mint máséban aki ennyi idős kismama. de már elegem van! én örülök neki, hogy nem hatalmas, nyilván minden könnyebb kisebb hassal, nem mintha tudnám befolyásolni a méretét.
Ti találkoztok ilyen megjegyzésekkel?
Tényleg kisebb a pocakod, de mit számít, amíg bent a baba jól van?
Nekem az elsővel is hatalmas volt, de vele is inkább csak vizesedtem rengeteget. Így híztam 18kg-ot. Szülés után +3 kg maradt belőle... Egy hónapon belül az is lement. Így ismét 47kg lettem. Köszönöm, nem néztem ki döglött bálnának... A hasam is majdnem ugyanolyan lapos, és nem striás... Szerencsés génjeim vannak. :D A másodikkal is hatalmas volt, 30 hetesen szülni küldtek volna... :D Akkor sem lett striás a hasam, és plusz kg sem maradt. Szülé s után 1 héttel akár le is tagadhattam volna, hogy szültem.
Te tényleg a zsebedben hordod azt a gyereket :)
Amúgy ne idegesítsd magad ilyenen, szerintem ez pont olyan beszédtéma (mármint a pocakméret) mint az esik az eső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!