40 év körüli kismamák, volt már olyan akinek megjegyzést tett esetleg a nődokija hogy ilyen idősen miért vállal gyereket?
38 évesen voltam várandós, de mindenki 22-25 közé tippeli volna ránézésre. Terhességi cukrom alakult ki, Úgyhogy a nőgyógyászom mellett egy másik orvoshoz is kellett járnom s kórházba. Szintén szülszorvos, de hivatalból ő foglalkozik a diabéteszesekkel, ő Írja elő a diétát, stb.
Szóval, amikor először felkerestem, még elég normális volt, de aztán elkezdte felvenni az adatokat. A születési dátumnál megállt a keze, majd leteremtett, higy nem vagyok normális, higy 38 évesen várom az elsőt, meg hogy magamnak köszönhetem, ha beteg, hülye gyerekem lesz, lám, cukorbeteg is vagyok, ez is annak tudható be, higy öreg vagyok.
Na, így indult a dokival való együttműködésünk.
olyanról nem s egyestről hallottam, hogy azért orroltak, mert kövéren vállalnak gyereket
de idősen...?
amikor szültem a kórház tele volt 40 év körüli nőkkel, csak lestem, hogy szinte úgy néz ki, az idősek és a kisebbség szül csak a mai világban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!