Miért kell mindig megjegyzést tenni a pici pocakomra?
2. babámat várom, elsővel se volt nagy hasam. 37 hetesen mentem szülni, majdnem kiröhögtek a szülészeten, hogy én még mit keresek itt. Most 28 hetes kismama vagyok, szintén pici pocakkal, és annyira de annyira idegesít már, amikor rokonok vagy akár idegenek jegyzik meg, hogy jééé, de hát olyan pici még. Átlagos testalkat vagyok (169cm,66kg most). mindig azt mondom, hogy de a gyerek ugyanakkora ebben a hasban is, mint máséban aki ennyi idős kismama. de már elegem van! én örülök neki, hogy nem hatalmas, nyilván minden könnyebb kisebb hassal, nem mintha tudnám befolyásolni a méretét.
Ti találkoztok ilyen megjegyzésekkel?
En kimondottan orultem az ilyen megjegyzeseknek.Szerintem ez egyaltalan nem rosszindulat, nekem sokkal inkabb pozitiv kritikanak tunt.5 napja szultem.Rendszeresen kerdezgettek, mikorra varom a babat,meg az utolso heten is sokan csak 5-6 honapos terhesnek hittek.Aztan mindenkinek elkerekedett a szeme, amikor kozoltem, hogy 1 heten belul szulok.Tobbnyire megjegyeztek, hogy ahhoz kepest milyen keveset hiztam, milyen jo formaban vagyok stb.Veletlenul sem tunt rosszindulatnak.
Nem lettem strias, nincs kotenyhasam, az eg vilagon semmi panaszom sincs annak ellenere,hogy csaszaros vagyok.Persze azert meg nincs kockahasam, de egy minimalis puffadason kivul semmi jele nincs annak, hogy csak nehany napja szultem, es ezt masok is megjegyzik.
Tehat inkabb orulj annak, ha valaki megdicseri a csini kis pocidat:-)Ez pozitiv kritika:-)
Nekem egész terhesség alatt ezt mondogattak. .egy nő a cba-ban mondta pont a multheten milyen pici és mennyire le van szállva. Ő neki kétszer ekkora volt már ilyenkor és 20kgt hízott. .
Mostmár csak ra vágom, hogy igen és a baba se 4kg-s plusz csak 6kgt hiztam ;)
38hkm
Ez igen,nagyon csinos vagy,nem semmi!Elég sportos testalkatúnak látszol és gondolom erős a hasfalad,nem dől annyira előre a pocakod,felesleges zsír sincs
rajta,úgyhogy biztos azért nem nagy.Kíváncsi vagyok,mekkora lesz szülés lőtt.
Boldog babavárást!
30hkm
kis fiú lesz.
hát sportos éppen nem vagyok, inkább az a lustább fajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!