Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zara, Írisz, Barack? Melyik...

Zara, Írisz, Barack? Melyik tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Tudom,nem sok köze van egymáshoz a három névnek,de ezek tetszenek nekünk,már csak ezek közül kellenne választanunk!

Köszönöm a válaszokat!

2014. dec. 5. 11:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha neked naon tetszenek az ien nevek akkor add azt ne érdekeljen ki mit mondd!!! :))
2014. dec. 5. 13:11
 22/42 A kérdező kommentje:

Persze,úgy lesz utolsó,csak mosolygok néhány hozzászólón,a véleményem nem változik meg ezért!

Csak kíváncsi voltam,ki hogyan áll ezekhez!

De az is jó,ha ennyien utálják,legalább nem lesz sok belőlük :)

2014. dec. 5. 13:14
 23/42 anonim ***** válasza:
Szerintem a Zara épp "felfutóban" van, a vezetéknévhez viszon az Írisz szerintem nem illik, a másik jól hangzik.
2014. dec. 5. 13:23
 24/42 anonim ***** válasza:
51%
Még akkor is, ha hüén hangzik, igaz, 21-es? :)
2014. dec. 5. 13:25
 25/42 anonim ***** válasza:
0%

igen, de akkor mit csinálsz ha a gyereked is utálni fogja? Igen a zara baba jól hangzik. de csak kb egy évig baba, felnőtt viszont hosszú évekig lesz. És akkor már gáz. Ha ennyire ezeket akarod cseréld le te ezekre a neved, a gyereknek meg adj valami hordható nevet. Stílusodból süt hogy még nagyon fiatal vagy. Említetted a Zorát, az egész jó, a legjobb ezek közül, én arra szavaznék.

Esetleg ezek?:Hédi, Liza, Léda, Zia, Lea, Zolna, Lora

Ezek is rövidek, és ritkák

2014. dec. 5. 13:27
 26/42 A kérdező kommentje:
Utolsó a neveid közül a Lora és Lea nekem is tetszik,csak apukának nem!Lorat fel is írtam magamnak!
2014. dec. 5. 13:43
 27/42 A kérdező kommentje:
Egyébként 24 vagyok!
2014. dec. 5. 13:44
 28/42 A kérdező kommentje:
Kedves 24es,még jó,hogy nem vagyunk egyformák,mert ha mindenkinek a Karolina tetszene,akkor aztán lenne káosz a sulikban,meg ovikban!:)de egyébként megkérlek,h elég annyit írni,nekem nem tetszik,esetleg elmondhatod a véleményed,szerintem a Te névválasztásaid közül sem tetszik mindenkinek!és nyílván kiállnál értük!és még annyit,h ne állj le veszekedni azokkal a hozzászólókkal,akik érdemben,normálisan hozzászóltak!neked is van véleményed,de kérlek azt normálisan tedd közzé!köszönöm
2014. dec. 5. 13:48
 29/42 anonim ***** válasza:
51%
Oan nehéz ezt elhinni 24-es? :)
2014. dec. 5. 14:43
 30/42 anonim ***** válasza:
34%
Oan normalis volt amien normalis a kerdezo:-D!
2014. dec. 5. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!