Zara, Írisz, Barack? Melyik tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Tudom,nem sok köze van egymáshoz a három névnek,de ezek tetszenek nekünk,már csak ezek közül kellenne választanunk!
Köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 5. 11:28
1/42 anonim válasza:
Háiállatnak szivesen adnám de gyermeknek nem
2/42 anonim válasza:
A Barackról a Jégkorszakos elefántbébi jut eszembe, Zaráról egy drága ruhamárka...
A 3 közül marad az Írisz... ami a szemgolyónk része.
3/42 anonim válasza:
Baracknak még a macskámat sem hívnám. Bár nekem egyik sem tetszik, de akkor már inkább az első kettőből legyen valamelyik.
4/42 anonim válasza:
És mi jut eszetekbe a Piroska, Hajnalka, Virág, Ibolya, Rózsa nevekről?
Vagy a Mercédeszről (ahol a márka az alapító kislánya után lett elnevezve)?
5/42 anonim válasza:
Kérdező, mi a vezetéknév? Szerintem az a legfontosabb szempont, hogy azzal melyik harmonizál.
7/42 anonim válasza:
Ha csak ezekből lehet választani akkor Zara. .
De Barack? Ezt lehet anyakonyveztetni? :O
8/42 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, dehát nem tetszhet mindenkinek ugyan az :)
9/42 anonim válasza:
Az Irisz is csak angolul, Iris-ként tetszik, a másik kettő egyáltalán nem.
Almának sem nevezném a lányomat (pedig a Szomszédokban is így hívták Takácsék unokáját), nemhogy Baracknak.
10/42 anonim válasza:
Na ez van, amikor a szülő a kreativitását a névadásban akarja kiélni(mert máshogy nem megy) Barack, bakker...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!