Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik erre az a szó, ami...

Melyik erre az a szó, ami neked a legjobban tetszik?

Figyelt kérdés
Terhesség, viselősség, másállapot, állapotosság, várandósság, áldott állapot... Hogy szoktad mondani?
2014. okt. 8. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
terhes vagyok, babát várok.
2014. okt. 8. 18:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Én terhességnek mondtam anno, ezen kívül még a várandósság tetszik, a többi nem.
2014. okt. 8. 18:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Terhességnek mondom legtöbbször,(persze nem az nyilván)de a legszebb szó rá szerintem az áldott állapot!
2014. okt. 8. 18:42
 4/11 anonim ***** válasza:
terhességnek mondom, de ettől függetlenül az áldott állapot kifejezést szebbnek találom
2014. okt. 8. 18:45
 5/11 anonim ***** válasza:
A terhességet használom, a többit erőltetettnek tartom.
2014. okt. 8. 18:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Várandós vagyok! :) Babát várok! Pocak lakóm van! :)
2014. okt. 8. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Terhesség, esetleg várandósság. A többi finomkodó v. modoros.
2014. okt. 8. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:
En 35-36 hetig varandos voltam, utana viszont terhes:-)
2014. okt. 8. 19:57
 9/11 anonim ***** válasza:

A várandósság nekem a legszebb, mert benne van a várakozás, az, hogy várunk valakit. Viszont legtöbbször a terhes szót használom.

(én az első 4 hónapban olyan rosszul voltam, hogy az terhesség volt, utána 3 hónapig áldott állapotnak éreztem, azután így a vége felé meg újra terhes vagyok)

2014. okt. 8. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Igazából mikor,hogy:)

Első trimeszter nekem kicsit terhes volt:) második trimeszter,várandóság,áldott állapot:), most harmadik trimeszter megint kezd kicsit terhes lenni:),főleg az esti órákban:D Egyébként én a terhesség szór használom,de a várandós szó a legszebb:) bár így még nem hívtam magam:) Ha kérdeznek annyit mondok igen babát várunk vagy terhes vagyok:)

2014. okt. 8. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!