Anna, Hanna esetleg Johanna? Nektek melyik név tetszik legjobban?
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 16:24
1/17 anonim válasza:
Szia. Nekem a Hanna, és a Johanna tetszik.
3fiú anyukája
2/17 anonim válasza:
Anna, de a Hanna sem rossz. Johanna nem tetszik.
3/17 anonim válasza:
Anna vagy Johanna felénk rengeteg Hanna született mostanában, komolyan ismerek vagy 7-ot 2-3 év alatt.
4/17 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik mert nagyon sok babát hívnak így.:(
De ha nagyon választani kéne talán a Johanna..
5/17 anonim válasza:
Anna, bár abból is sok van már, a Hanna igazi tucat név 1 vagy 2 éve a legtöbb újszülött kislány ezt a nevet kapta, de még ma is kb minden 3. lány Hanna, Johanna meg nem tetszik.
6/17 anonim válasza:
Nekem Anna tetszik a legjobban, bár nagyon sok most az ilyen nevű kislány, de akkor is ez a legjobb. :) nekem egyik kedvenc nevem...
7/17 anonim válasza:
Hanna, én nemismerek egyet sem amugy, felénk nem tucatnév :)
8/17 anonim válasza:
Az en lányom Anna, úgyhogy nálam az a favorit, de a Johanna is szép.
9/17 Gabi86 válasza:
Az én kislányomat Hannának fogják hívni.úgyhogy én erre a névre teszem le a voksomat. :-) de amúgy mind szép név szerintem.
10/17 anonim válasza:
Hanna. Augusztusban születő kislányunk is Hanna lesz. Apukának régóta ez a kedvenc neve, így már azóta tudjuk, hogy ez lesz a befutó, hogy szóba jött, hogy valaha majd babát terveznénk. Egyébként nem értem, miért mondják, hogy tucatnév, én egyet se ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!