El kellene utaznom 3 napra, egyedül, vonattal,4-5 órás út,4-5 átszállás. Ti elmennétek a helyemben ebben a havazásban?
4-5 órás út, 4-5 átszállás?! Szerintem semmiképpen NE indulj el. Hívd fel a sulit és kérdezd meg, hogyan lehetne megoldani a beiratkozást. Biztos van rá mód.
A 18:28-tól kérdezném: hogy oldod meg a vizsgákat május -júniusban? Akkorra már meg lesz a babád.Csak azért kérdezem mert kb. egyidős kismamák lehetünk és én vacilálok, hogy elkezdjem ezt a félévet vagy halasszak.25hkm
Szia!
Nehogy elmenj, én 39 hetes vagyok, holnap kell mennem dokihoz, de oda se szivesen megyek. Hetente kéne járnom és már két hete nem voltam, egy a megfázás és egy az idő miatt maradt ki. Most persze tűkön ülök, hogy mi van velünk... :)
Köszönöm a válaszokat. Hát ha ez a hó nem lenne meg nem lenne ilyen messze... A vizsgákra is rossz belegondolni, hogy 4 hetes kisbabával hogy fogom megoldani, nálunk május közepén zár a vizsgaidőszak, bár akkor már április lesz :)Majd jövünk családostól.
Jó babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!