El kellene utaznom 3 napra, egyedül, vonattal,4-5 órás út,4-5 átszállás. Ti elmennétek a helyemben ebben a havazásban?
ne menjel! oldjatok meg valahogy mashogy, pl. hatalmazz meg valakit a suli miatt, stb.. semmi sem lehet most olyan fontos mint a babad! foleg, ekkora hoban, egyedul!
boldog babavarast!
Én is filózok, 37 hét, autóval 3 óra, de 15,000 ft, busszal 4,5 óra, de csak 1,500 ft, igaz én férjemmel és másfél éves lányommal mennék egy szülés előtti utolsó dédimama látogatásra, mert utána 2 hónapig nem látnak.
Én eddig azt mondtam, hogy ha zárva vagyok, és jól vagyok, megyünk, de már inkább maradnék. Véglegesen nem döntöttem, jövő héten utaznánk..
Ha sulis dolog, inkább kérj meg egy osztálytársad, vagy a településen lakót, vagy vedd fel a kapcsolatot a TOval, hogy intézzék el amit lehet-mindent lehet emilen, faxon, telefonon, csak akarni kell!
Egyedül azért nem mennék, főleg nem 5 átszállással...
Én sem mennék, sem egyedül, sem kísérővel!
Sőt, nekem kevesebb a magzatvízem, s az orvos a 30.héttől "eltiltott" az utazástól, csak a városban szabad 1-2 útra elmennem(pl. vizsgálat, gyszertár, vásárlás-cipekedés nélkül). 70 km-re azt mondta, szó sem róla. Persze, mindenki maga dönti el, én nem vállalnám be!
Boldog babavárást mindenkinek:)
Nehogy elindulj. Nem ér annyit a baba, hogy valami baj történjen. Amilyen szerencséje van az embernek mindig ilyenkor történik valami. Elakad a vonat, vagy eltörik a sín a hideg miatt, mit csinálnál abban a hidegben órákat a vonaton? aztán meg elkezdenél idegeskedni, az sem jó a Picikének. Kérj meg valakit, vagy hívd fel a sulit, biztos segítenek valahogyan.
35 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!