Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS most két hétig izgulhatok?

SOS most két hétig izgulhatok?

Figyelt kérdés
Hét elején együtt voltam egy fiúval rá 2 napra közli velem, hogy lehet "kicsit" belémment. Én semmi ilyesmit nem éreztem, de kiszámoltam a peteérésem és mint kiderült rá 1-2 napra volt. Ilyenkor mit lehetne tenni? 14.-én kell megjönnie a menstruációmnak az még két hét nagyon sok idő így izgulva, hogy vajon mi lesz.
2014. nov. 30. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
varj meg egy hetet es csinalj tesztet , az aktus utan 2 hettel kikene mutassa a teszt ha terhes leszel tenyleg
2014. nov. 30. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Hogy lehet kicsit belédmenni, ha gumit húztok?

Igen, 2 hét izgulás, majd ha szerencséd van, akkor csak megtanulsz rendesen védekezni...

2014. nov. 30. 19:37
 3/6 A kérdező kommentje:
2gumi nem volt mert hogy úgyis kiveszi időben
2014. nov. 30. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha terhes nem is leszel bármit el kaphattál tőle...

Miért nem lehet felelősség teljesen szexuális életet élni??

Aztán ha terhes leszel? Mi lesz? Jön a következő kérdés hogy meddig lehet abortuszra menni??

Istenem... Gondolkoznak egyáltalán a mai lányok?

Nekem még csak meg sem fordult a fejemben az hogy gumi nélkül szexeljek. Egy év együtt járás után mentem bele miután már gyógyszert is szedtem..

Mert a kérdésekből az jön le csak egy kósza d..ás volt..

2014. nov. 30. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:

2# vagyok, gondoltam, csak iróniából írtam.

Arról nem hallottál, hogy az előváladéktól is teherbe eshetsz?

És hogy mennyi fertőzést, betegséget elkaphatsz így???

2014. nov. 30. 20:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy az előváladékot is teherbe lehet esni de azt is, hogy az előváladék nem tartalmaz spermát CSAK akkor ha előtte nemsokkal elment egyébként meg nem.

Elkapni nem fogok semmit ezer éve ismerem, semmi olyan baja nincsen.

Ha véletlen terhes lennék megtartanám és vállalnám a felelősséget.

2014. nov. 30. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!