Miért írták a papíromra? 3mm petezsák ez eddig oké és nagyon örülök neki. azt mondták kissebb, mint amilyennek kéne lennie és az is szerepel a papíron, hogy fenyegető vetélés. Ezt másnak is ráírják? Most ismét izgulhatok 2 hétig.
Figyelt kérdés
2hét múlva nézik meg uh,hogy rendesen nő és fejlődik a kis pocaklakó.2008. okt. 16. 19:22
1/2 anonim válasza:
Szia!Nyugodj meg semmi gond. Azért is lehet kisebb, mert pl. nem félidőben volt peteérésed, hanem később. Amikor először voltam dokinál, az uh. egy héttel fiatalabbnak minősítette, mint amit én számoltam. És végül átlagos méretű babóm lett. A fenyegető vetélés nekem is szerepelt, de nem volt jelentősége.
2/2 anonim válasza:
Ne idegeskedj lehet ,hogy nem lesz semmi baj a sogórnőmnek is kisebb volt a petezsákja mint kellett volna ,hogy legyen.hetente bekellett feküdnie a kórházba de megérte egy egészséges kislánya született.Mindig van remény!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!