Megijedtem! Mi a fene lehetett ez?
Ha ez megnyugtat,akkor én is küzdök hasonlókkal.Pl tolom a babkocsit,és a megszokott(rohanós) tempóm mellett néha én is érzek ilyen szúrásokat.Gondolom jobban kifáradunk már ilyenkor és a baba épp nyomhat valami olyan szervet...
Nekem is általában elmúlik,ha pár percre megállok.
De mondjuk én ha hazaérek,akkor megiszok egy adag magnéziumot is,biztos ami biztos
Azt nem tudom nálad is ez lehet-e,vagy több oka lehet-e,de nálam ez volt:
A tünetek dettó mint nálad.Majd én éjszaka is felébredtem erre az érzésre.Tűrhetetlen,gondoltam és elmentem a dokimhoz,aki kedves mosollyal az arcán megjegyezte,hogy semmi gond.Ez természetes.Vékony vagyok és nem túl nagy a hasam,viszont a baba normális méretű,tehát valahol lennie kell.Elkezdtek átrendeződni a belsőszervek,és ahogy nyomja felfelé a baba,olykor beszúr,olyasmi mintha a levegő szorulna be.A kemény érzés pedig a babád :) ,mert én erre is rákérdeztem,hogy baj-e ,hogy keményedik a hasam,na és itt lettem felvilágosítva,hogy az ő :) .A haskeményedés (állítóla) nem egy kis részen van,hanem az egész alhas.De ilyen tapasztalatom szerencsére nincs. Ha neked is csak "ennyi" a bajod,nyugi,nincs vész! ;)
Hát, nálam is ez van. A növekvő méh és a növekvő baba okozza. :) Lassan már egy 30 perces tesco-zást sem bírok ki, ma is le kellett ülnöm a cipős résznél lévő padra, akkor elmúlt a szúrás...
22 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!