Mi lehetett ez? Tapasztaltatok hasolót? Megijedtem. :- ( 12 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Éjjel megintcsak nem bírtam aludni, forgolódtam. És ahogy fordultam, mint ahogy a derékba szokott belenyilalni egy rossz mozdulatnál, ugyan ezt éreztem a pocimban. Köldök alatt, kissé balra. Mintha egy nagy kó került volna bele. Nyomott, szúrt és egy pillanatra görcsölt is. Ahogy felkeltem és lazultam, oldósott ez a "csomó" is. Azóta semmit nem érzek, nem fáj, nem görcsöl. Több napja alig-alig tudom végezni a nagydolgomat, ma végre sikerült, de még mindig fájogat a hasam, van ott még dolog... Lehet, hogy a méhem görcsölt be? Vagy csak az oda nem illő dolgok unták meg a bentlétet, ezért görcsölt be egy pillanatra?2009. nov. 7. 10:17
1/7 anonim válasza:
Így a leírásod alapján nem tűnik veszélyesnek, sokféle görcs, nyilallás, feszülés jár a terhességgel. Sokminden aggasztónak tűnik, de nem kell félni ezektől! Bizonyára semmi gond, csak nő a méhed, nyúlnak a méhtartó szalagok, stb. Kitartás!
2/7 anonim válasza:
Nálam ez az érzés most már lassan mindennapos. Nekem is minidg csak az egyik oldalon csinálja ezt.
Lehet, hogy a szorulás az oka, mert ha normálisan tudok menni, akkor 2-3 napig utána nincs ilyen érzés. De ha nem megyek, akkor tutira előjön...
3/7 anonim válasza:
én két okra tudok tippelni nálad,az első hogy bizony alakulnak odabennt adolgok,ez nem kellemes időszak,és a másik hogy ha nem tudsz wc-ni,attól is lehet,ezt a két dolgot én is megjártam.próbáld kitapasztalni mi az ami meghajt egy kicsit,utána jobb lesz,bár őszintén megmondom nekem semmi nem használt.
4/7 anonim válasza:
16 hetes vagyok, terhességem eleje óta mindig bal oldalon, közvetlenul a medencecsont mellett fáj.Szorulásom van, dokim szerint a beleim lehetnek, most is szúr, nyom:)Kitartás!!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak megijedtem, hogy összegörcsöltem a babát és valami rossz dolog történt. Valamit ki kéne találnom arra, hogy lazább legyen a cucc. Szerintem minden reggel egy meleg karamell segíthet.
2009. nov. 7. 16:10
6/7 anonim válasza:
Ha valóban a "nagydologgal" van problémád, igyál sokat, és egyél sok rostos dolgot. Ilyen pl. a tönköly kenyér, a búzakorpa, amit egy joghurtba vagy kefírbe is tehetsz. Ha eszel ilyeneket minden nap, elméletileg lágyítanak, de nem meghajtanak és könnyebb lesz a pocidnak. Minden jót!
7/7 anonim válasza:
Emiatt ne aggódj. Én is nagyon meg voltam ijedve, de nekem nem egy oldalon görcsölt, hanem az alhasam teljes hosszában, és olyan erősen, hogy sokszor csak a fal támasztott meg, hogy össze ne rogyjak. ez 2-3 napig tartott úgy, hogy minden ágyból történő felekést 10-15 perccel görcsök követtek, és gyakorlatilag fel sem tudtam kelni. A doki megvizsgált, a babóca rendben volt, a méhszáj teljesen zárt volt, kaptam magnéziumot, és megnyugtatást, hogy semmi baj nincsen. Azóta csak akkor görcsölök ennyire erősen, ha 5-600 métert próbálok meg egyszuszra sétálni. Legelejétől táppénzen vagyok, nem gondoltam volna soha, hogy ennyire nehéz mesterség kismamának lenni, de nálam ez így sikerült. Szóval ne aggódj. 17 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!