Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség bejelentése? (Többi...

Terhesség bejelentése? (Többi lent)

Figyelt kérdés
holnap megyek orvoshoz terhes vagyok 7-8 hetes ki is fognak írni táppénzre. a főnökömnek még nem szóltam így a holnapi vizsgálat után megyek a háziorvoshoz, a táppénzes papírommal pedig a munkahelyemre és leadom a főnökömnek az elegendő vagy kell még valami mellé. esetleg tanácsolhattok valamit hogyan oldjam meg.

2014. nov. 26. 14:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Eleg igy, a torveny szerint irasban kell bejelenteni, ezt te a.papirral megteszed, szoval ok igy. A hr majd intezi a tappenzt meg a tgyast, adokedvezmenyes papirt is toltsetek ki mikor 3 honapos lesz a baba (15.het)

Veszelyes helyen dolgozol vagy miert jossz el ilyen koran?

2014. nov. 26. 15:03
 2/13 A kérdező kommentje:
fogalmad sincs mit dolgozom... de ítélkezni egyéb információ nélkül igen könnyű. Köszönöm hogy a kérdésre válaszoltál.
2014. nov. 26. 15:04
 3/13 anonim ***** válasza:

Első ez aztán a stílus, honnan tudod hogy hol dolgozik a kérdező?

Lehet veszélyes vegyszerekkel pl.

Mért azt kell egyből feltételezni hogy veszélytelen munkát végez??

2014. nov. 26. 15:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Az en valaszommal mi volt a gond, h valakinek nem hasznos? :(
2014. nov. 26. 15:07
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Ha holnap írnak ki táppénzre akkor nem fogsz rögtön táppénzes papírt kapni, csak majd mindig hó végén, úgyhogy anélkül kell bemenned és bejelentened a főnöködnek szóban, vagy írásban.
2014. nov. 26. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Kap tappenzes papirt csak nyitott vegut. A hosszu rozsaszint nem kapja meg de a kodot es az indulonapot tartalmazo nagy teglalap alapu rozsaszint igen! En is igy voltam
2014. nov. 26. 15:11
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

Úr Isten, első válaszoló! :D Gratulálok a kulturált válaszodhoz. Tudod vannak olyan munkakörök és munkakörülmények, amik nem ajánlottak egy kismamának már a terhesség elején sem.

Ha holnap írnak kii táppénzre, akkor valóban nem fogsz még táppénzes papírt kapni, jól mondja az utolsó! A kezdő papírt is legkorábban egy hét elteltével lehet kikérni.

2014. nov. 26. 15:12
 8/13 A kérdező kommentje:
de dolgozni már nem tudok menni mert tpen vagyok-leszek?
2014. nov. 26. 15:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az első válaszoló kérdésével nem volt semmi baj. Csak megkérdezte, hogy hol dolgozik, hogy ilyen korán már táppénzre megy. Egyébként ha kellene én is táppénzre mennék, nem veszélyeztetném a babát. És kérdező, hol dolgozol?

6+6 hkm

2014. nov. 26. 17:22
 10/13 anonim ***** válasza:
9-es Te láttad az eredeti első választ? Nem az volt, ami most az első!
2014. nov. 26. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!