Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehettem terhes? Elég gyanús. :S

Lehettem terhes? Elég gyanús. :S

Figyelt kérdés

Két hetet késett, ami eddig velem csak kétszer fordult elő, de akkor nem volt semmi esély, most viszont volt egy kis balesetünk. Éppen a kritikus időszakban. Hetekig megettem mindent, ami az utamba került, alig bírtam ébren maradni, vérzett az orrom, szúrt a hasam. Tegnap reggel végül megjött és nagy alvadt vérdarabok jönnek ki belőlem. Néha szokott ilyen lenni, de csak az utolsó napokban és sokkal kisebbek ezeknél.

Hat héttel ezelőtt volt a "baleset", szerintetek lehetséges, hogy terhes voltam?

2010. jan. 29. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tesztet nem csináltál? ha nem akkor csinálj és kiderül.. még kimutatja a teszt ha az vagy. Viszont lehet hogy csam hormonproblémáid vannak,én mindneképp elmennék rovoshoz akkor is ha pozitiv és akkor is ha negativ a teszt.
2010. jan. 29. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megeshet, az alvadt darabok legalábbis erre utalnak... sajnálom, ha szeretted volna...
2010. jan. 29. 23:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Csináltam egyet, de az negatív volt és délután... Reggel kellett volna.
2010. jan. 29. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,mit értesz alvadt darabokon.A menstruáció vérből és szövettörmelékből áll(ez utóbbi a megrepedt erek által lelökődött méhnyálkahártya)lehet,h az utóbbira gondolsz,az néz ki úgy,mint az alvadt vér.Késni meg sok minden miatt késhet(stressz-lehet bebeszélted magadnak,h van esély a terhességre,ideges voltál,nem jött meg-ilyen velem is volt már)
2010. jan. 29. 23:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

de ha ezek a tünetek fennállnak,szerintem nézz el egy nőgyógyászhoz hormonvizsgálat céljából(egyszerű vérvétel).

/utolsó vtam/

2010. jan. 29. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!