A nyákdugó távozása mikor történik meg? És milyen állagú, szinű? És a magzatviz csak szivárog azt észre lehet venni? 36 hetes vagyok, és kezdek félni.
Ne féljél,a szülés nagyon jó dolog:)Legalábbis én minden héten végigcsinálnám.
No de érdés:
1, szivárgás:Az olyan érzés mintha egyszer egyszer bepisilnél egy kicsit,és ha összeszorítod,az izmaidat odalent,akkor sem áll el.(Édesanyám,amikor hugomat hordta egy éjszakát otthon töltött szivárgó magzatvízzel,és nem lett semmi gond.)
2, nyákdugó: Van,akinek hetekkel korábban elmegy,nekem a tulajdonképpeni kitolás előtt olyan 1-1,5 órával távozott.Egy véres,barnás kocsonyás anyagot várj.ismerek olyat is,akinek nem volt véres,hanem áttetszó.Ne valami sokat várj,hanem elég keveset,olyan kisujjkörömnyi.
Könnyű szülést!
Én most járok szülésfelkészítő tanfolyamra és pont a héten volt ezekről szó.
1. A nyákdugó lehet fehéres, sárgás, átlátszó, de akár barnás színű is, mindegyik normális.
2. Ha reggel felkesz és úgy érzed,hoyg becsurgattál, akkor tegyél 4-5 papírzsepit a bugyidba (ne betétet, mert azonnem látszik az eredmény, olyan jó nedvszívó épességű). Ha 1 - 1,5 óra múlva átázik a zsepi, akkor az egyértelműen azt jelenti, hogy szivárog a magzatvíz.
Remélem segítettem. 29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!