Orvos nem lát semmit? Kezdjek aggódni?
Sziasztok!
Okt 16-án volt meg utoljára nov 15-én halvány pozi majd hétfőn es kedden erős pozi lett... A férjem nem mer addig örülni amíg orvos nem látott így ma elmentem 5 hetesen... Méhen belül es kívül sem látott semmit...holnap vizelet teszt hétfőn eredmény es utána kell az orvosomat felhívom...nagyon bosszant mert tüneteim vannak...volt valakinek hasonló problémája? Mi lett utána? Ja holnap tesztelek en is reggel es a papíromon az endometrium vastagsága 13mm
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nagyon szerencsés vagy :D De hagyd abba az izgulást!!! Én 7+1 hetes vagyok és 5+1 hetesen néztek utoljára 4 mm-es szabályos petezsákom volt. Azt hittem hogy meg fogok katanni, mert 3 hét múlvára írtak ki megint. Tehát egy hét még a kövi uh. Viszont végig izgultam az első hetet, hogy jó-e minden, egészségesen fejlőde-e meg hasonló. Párom csak ennyit mondott, és ezt totál megnyugtatott: "Nyugodj le! Akit ennyire várnak, az biztos jönni fog!" És ez elég volt. Tényleg, ha idegeskedek tudok tenni azért hogy megmaradjon? Nem. Tehát teljes nyugalom, beszélgetek hozzá, simogatom, beszélgetünk párommal sokat. Szedem a vitamint és jövőhéten meglátjuk.
Első és meglepetés baba :)
De aranyos vagy kérdező!:)
Tök jó volt végig olvasni a történetedet! Párod mit szólt hogy ikrek? Mennyi ideig próbálkoztatok?
Érdemileg nem tudok hozzászólni a kérdésedhez,mert mi még csak az első próbálkozós hónapban vagyunk. De gratulálok:)
Köszönöm szépen mindenkinek :)
48-as! Az hogy mióta próbálkozunk az relatív...:D egy éve nem szerek gyógyszert, januárban nagyon ra kapcsolatunk de nem sikerült, majd ki találtuk, hogy biztos azért nem mert "nem vagyunk házasok" :D ket éve volt az eljegyzésunk igy kitaláltuk, hogy augusztusban osszehazasodunk...hebe hóba védekeztunk, de nem nagyon foglalkoztunk vele, mert úgy voltunk, hogy mikor nagyon szerettük volna akkor nem jön, hat akkor meg minek?! Ha jönni akar akkor jön...nos igy estem teherbe :D ez a honap "neccesebb" volt es az utolsó heten elkezdtem izgulni es nem várt elott mikor tesztet csináltam full kómásan es meglátta, a csíkot majd leestem a wc-rol :D férjem ezt reagálta: " ez egy kicsit meredek nem gondolod?" :D szerencsétlen nem mer meg belegondolni, de amugy örül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!