Kezdjek aggódni, vagy csak hagyom magam felhúzni?
Terhességi-kalkulátor szerint 5+3 hetes vagyok. Voltam annyira bolond, hogy egy-két közeli barátnőmnek elmondtam, hogy babát várok, de szerintem hiba volt, mert azóta csak idegesítenek az alábbiakkal:
- menzesz-szerű görcseim vannak csak enyhébbek - "Ajjajj, az bizony baj, vetélés lesz a vége."
- mellfájdalom - "Ajjajj, vetélés lesz a vége, mert a mellfájdalom menzesz előtt van."
- nincsenek reggeli rosszulléteim - "Nem is vagy terhes, rossz volt a teszt."
- nem vagyok kívánós+nincs szagundorom - "Ha terhes lennél, akkor kívánnál mindenfélét, és undorodnál a szagoktól."
Most akkor mi van?
Két pozitív terhességi tesztem van, egyik délutáni, másik két nappal később reggeli első vizeletből.
Nőgyógyásznál még nem voltam, telefonon azt mondta, hogy majd a 6. betöltött héten, de ha kibírom, akkor elég a 7-en.
Ja ás még kihagytam:
- nem járok negyed óránként pisilni - ebbe is belekötöttek, hogy ők bizony már a pozi teszt előtt 15 percenként rohantak a wc-re...
Nekem egyik tünetem sem volt, és már két éves a kisfiam.
Buta, ovis viselkedés, amit a barátnőid csinálnak.
Az meg külön jófejség, hogy egy évyni próbálkozás után nem veled örülnek, hanem inkább riogatnak. Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak? Én is felhúznám magam rajtuk, és nagyon haragudnékr ájuk, innentől kezdve kbs emmit nem mesélnék el nekik, de előtte felhívnám a figyelmüket rá, hogy mindenkinek más a szervezete, máshogy reagál, sőt két terhesség is lehet teljesen különböző.
Neked meg boldog babavárást, puffogd ki magad rajtuk, aztán rá se ránts!
Köszönöm a válaszaitokat! Most már sokkal nyugodtabb vagyok, és valóban, ahogy arra Ti is rámutattatok, nem vagyunk egyformák, máshogy reagál a szervezetünk.
A tanulópénzt megfizettem, most már tudom, hogy nem kell mindent megosztanom velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!