Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól nem tudtátok felhúzni...

Mikortól nem tudtátok felhúzni a zoknit, cipőt, vagy lehajolni, kismamik?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. :)
2013. szept. 27. 23:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
36 hetes vagyok, meg tudom csinalni. A harisnya felhuzasa mar azert kenyelmetlen, de azert meg azt is meg tudom...
2013. szept. 28. 00:11
 2/16 anonim ***** válasza:
68%

mindent lehet csak akarni kell.amelyik kismama azt mondja, hogy nem tud pl. egyedül öltözni az figyelemfelkeltés csak.

34 hetes kismama

2013. szept. 28. 00:34
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Oldalról hajlás, terpeszbeülés. Mindent lehet csinálni, ha más bajod nincs, csak terhes vagy.
2013. szept. 28. 01:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt semmi ilyen gondom.
2013. szept. 28. 01:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
cipőt max. csak azért nem tudtam volna felhúzni, mert annyira be volt vizesedve a lábam, hogy nem jött fel, de amúgy ment minden, igaz lassabban, még a körmömet is le tudtam vágni a lábujjaimról.
2013. szept. 28. 05:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
35 hetes vagyok nincs semmi ilyen gondom. (remélem nem is lesz)
2013. szept. 28. 06:11
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hat akkor en leszek az elso ellen pelda. Igaz ennis megtudom csinalni... de annyira bekememyedik a hasam es hosszu percekig szornyen kenyelmetlen es olykor mar fajdalmas ha le kell hajolnom vmiert. Igy a parom nem is nagyon engedi. Mindenben segit amiben csak tud ha itthon van. Jaa es cipot mondjuk en sem tudok felvenni annyira dagadt a labam. 38Hkm
2013. szept. 28. 07:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Sosem volt ilyen bajom, pedig mindkét gyerekemnél óóóóóriási hasam volt, mert a 4 kilós fiaim mellé még rengeteg volt a magzatvíz is mindkét esetben :)

Én a 40. héten még szőrteleníteni is tudtam odalent :)

2013. szept. 28. 07:50
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent megcsináltam magamnak,szerencsére nem volt ilyen gondom,szülés előtt még meg is borotválkoztam odalent:)Úgy gondolom,tényleg vannak olyan pocakos illetve dagadt lábú kismamák akik sajnos tényleg segítségre szorulnak,de én gyakran látom a környezetemben,hogy valaki csak azért is kiszolgáltatja magát,mert épp várandós.
2013. szept. 28. 09:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Végig meg tudtam oldani az ilyeneket. Oldalra fordítottam a lábam, vagy akárhogy, de sikerült. Lehajolás nem volt, guggoltam, ha kellett.
2013. szept. 28. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!