Mikortól nem tudtátok felhúzni a zoknit, cipőt, vagy lehajolni, kismamik?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. :)2013. szept. 27. 23:48
1/16 anonim válasza:
36 hetes vagyok, meg tudom csinalni. A harisnya felhuzasa mar azert kenyelmetlen, de azert meg azt is meg tudom...
2/16 anonim válasza:
mindent lehet csak akarni kell.amelyik kismama azt mondja, hogy nem tud pl. egyedül öltözni az figyelemfelkeltés csak.
34 hetes kismama
3/16 anonim válasza:
Oldalról hajlás, terpeszbeülés. Mindent lehet csinálni, ha más bajod nincs, csak terhes vagy.
4/16 anonim válasza:
Soha nem volt semmi ilyen gondom.
5/16 anonim válasza:
cipőt max. csak azért nem tudtam volna felhúzni, mert annyira be volt vizesedve a lábam, hogy nem jött fel, de amúgy ment minden, igaz lassabban, még a körmömet is le tudtam vágni a lábujjaimról.
6/16 anonim válasza:
35 hetes vagyok nincs semmi ilyen gondom. (remélem nem is lesz)
7/16 anonim válasza:
Hat akkor en leszek az elso ellen pelda. Igaz ennis megtudom csinalni... de annyira bekememyedik a hasam es hosszu percekig szornyen kenyelmetlen es olykor mar fajdalmas ha le kell hajolnom vmiert. Igy a parom nem is nagyon engedi. Mindenben segit amiben csak tud ha itthon van. Jaa es cipot mondjuk en sem tudok felvenni annyira dagadt a labam. 38Hkm
8/16 anonim válasza:
Sosem volt ilyen bajom, pedig mindkét gyerekemnél óóóóóriási hasam volt, mert a 4 kilós fiaim mellé még rengeteg volt a magzatvíz is mindkét esetben :)
Én a 40. héten még szőrteleníteni is tudtam odalent :)
9/16 anonim válasza:
Én mindent megcsináltam magamnak,szerencsére nem volt ilyen gondom,szülés előtt még meg is borotválkoztam odalent:)Úgy gondolom,tényleg vannak olyan pocakos illetve dagadt lábú kismamák akik sajnos tényleg segítségre szorulnak,de én gyakran látom a környezetemben,hogy valaki csak azért is kiszolgáltatja magát,mert épp várandós.
10/16 anonim válasza:
Végig meg tudtam oldani az ilyeneket. Oldalra fordítottam a lábam, vagy akárhogy, de sikerült. Lehajolás nem volt, guggoltam, ha kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!