Mikor tudtátok/éreztétek először, hogy babát vártok?
Figyelt kérdés
A teherbe eséstől számítva hány napon belül észleltetek tüneteket, és mik voltak azok?
Kb. az ovulálás idején eshettetek teherbe?
2013. szept. 23. 09:39
1/4 anonim válasza:
Ha minden igaz én pont peteéréskor estem teherbe.De még most sem érzem magam terhesnek pedig ma vagyok pont 10hetes.Semmi tünetem nem volt,most is csak a mellem fáj.
2/4 anonim válasza:
Peteérés körül eshettem teherbe, de szerintem késett a peteérésem.( nem tervezett baba ) .
Nekem semmi tünetem nem volt menzesz kimaradása napján sem, szimplán annyi, hogy egy lábas rizses húst faltam be. :)
A tünetek csak a 7.-8. hét körül jelentkeztek.
Első válaszolónak pedig csak annyit szeretnék mondani,hogy az elején én sem éreztem magam terhesnek, sőt kb csak "tudtam" róla, később persze amikor már felfogtam amikor minden oké lett, meg kell hogy mondjam nem szeretem a várandósságot, eléggé türelmetlen ember vagyok mert alig bírom kivárni, hogy láthassam az életem csodáját. :)
3/4 anonim válasza:
28 naposak a ciklusaim, pont a 14. napon estem teherbe és 14 nappal később, a nem várt napján halvány pozitív lett a tesztem. A nem várt menzesz előtt négy nappal nagyon émelyegtem, és erős menstruációs görcseim voltak. Valószínűleg akkor ágyazódott be a picike petezsák :)
4/4 anonim válasza:
Én is pont peteéréskor eshettem teherbe. A nem várt előtt már volt mellfeszülés, de megpróbáltam nem beleélni magam, gondoltam a mensi miatt is lehet, viszont még nekem nagyon gyakran kellett mennem pisilni. :) Ez lett gyanús, aztán persze nem jött meg csak barnázgattam, pár nappal később pozitív lett a tesztem. :) Ja és nagyon jó étvágyam volt úgy hogy nem vagyok valami nagy evő. A hányingerek csak később jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!