Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Éreztetek a terhessé...

Blanka09 kérdése:

Kismamik! Éreztetek a terhesség elején pl,5. -ik 6. -ik hétben furát az alhasatok tájékán? Olyasmire célzok, hogy pl nem tudtátok elviselni ha a nadrág ott volt vagy ott túl szoros volt és néha lüktető érzést éreztetek?

Figyelt kérdés
sajnos PCOs vagyok, ezért nemtudom kiszámolni mikor is jön meg legközelebb. 1 hete kb érzékenyek baromira a mellbimbóim, állandóan kidudorodnak és úgy érzem leszakadnak a melleim ha leveszem a melltartót. És úgy érzem fel is vagyok puffadva. Ehhez jönnek még ezek a fura érzések amiket leírtam. Tesztelni majd pénteken fogok, hátha...
2012. okt. 31. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Teszt előtt egy héttel utaztunk autóval 170 km-t. Minden bajom volt a nadrágomban (pedig nem volt szűk), zavart a biztonsági öv, sőt, a férjemmel ahogy együtt voltunk, nem bírtam elviselni, ha a hasa az enyémhez ért, folyamatosan kettőnk között tartottam a kezem.
2012. okt. 31. 12:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a gyors választ! Úgy érzem kezdhetek reménykedni :)
2012. okt. 31. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ennyire az elején még "csak" az émelygéssel küszködtem, de a 8 héttől már ki kellett vennem a nadrágomból az övet, mert nyomta a hasam, amikor ültem és autózáskor a biztonsági övet is el kellett a hasamtól tartani egy kicsit, pedig akkor még semmi sem látszott a pocakból.
2012. okt. 31. 12:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Én nem émelygek, még enni sem eszem többet, néha néha megkívánok valamit de úgy, hogy azt érzem hogy ha nem ehetem meg akkor biztosan belehalok :D a puffadtsággal küszködöm. És egyre többet érzem a lüktetést ott lenn a hasamban. Nem tudjátok ez mi lehet?
2012. okt. 31. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Még nem tudtam, hogy terhes vagyok, amikor valamiért kényelmetlen volt a hasonalvás. Pedig én mindig úgy alszom, de onnantól nem bírtam úgy aludni. Akkor lehettem 4-5 hetes terhes. Remélem sikerült a baba! Szorítok! :) Üdv: egy 16 hónapos kisfiú anyukája
2012. okt. 31. 12:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon drága vagy!! :) Mindenkinek ment a "lájk" :)
2012. okt. 31. 12:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia, én most 6.hétben vagyok. A puffadassal én is küszködök, érzek az alhasamban néha ilyen szurkalo érzést, de azt még nem éreztem hogy idegesítene a nadrág. A melleim nagyon fájnak, az egész be van duzzadva. A szavaidból ítélve szeretnél baba, hát szurkolok neked.
2012. okt. 31. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia, én az 5. hétben vagyok, a biztonsági öv engem is folyamatosan zavar, kis csipesszel megfogatom, így tudok vezetni..
2012. nov. 1. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!