Árthat a babának?

Figyelt kérdés
14 hetes terhes leszek csütörtökön.Ma eléggé elfáradtam,hegyen felfelé menet siettem.Sőt melegítőnadrág volt rajtam amiben eléggé fáztam.Amikor el indultam még nem volt hideg,nem fáztam.Félek hogy ez a kimerültség és hideg nem-e okoz valamit.

2012. okt. 30. 17:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Bocsika,hogy ezt írom,de elég butus vagy,hogy ilyet csináltál.De szerintem nem lesz baj,csak most pihenj és tartsd maghad melegen(tea,meleg ruci,esetleg egy rövid meleg fürdő,vagy kiadós zuhany).Ilyenkor az ember hamarabb fárad el.Vigyázz magadra és a picire!Jó babavárást és könnyű szülést!) hós kis lány anyukája!
2012. okt. 30. 17:49
 2/17 anonim ***** válasza:
nem ártottál a babának,de butaságot csináltál.többet ne,mert az árt a gyereknek
2012. okt. 30. 18:17
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem ártottam a babának,de többet ne mert árt a gyereknek..most megnyugodtam :( tudom buta voltam,de amikor elmentem itthonról nem volt egyáltalán hideg meg én se terveztem hogy sokáig maradok.Sajnos így alakult :(
2012. okt. 30. 18:25
 4/17 anonim ***** válasza:
Sokkal jobban "kapaszkodnak" ők odabent mint gondolnád,mindenesetre tanulj a leckéből, meleg réteges öltözködés, jó ha beszerzel egy derékmelegítőt és persze igyekezz kímélni magad. De sok minden lesz még szülésig, amin aggódik az ember, hogy jól csinálja-e, ez normális, hisz félted őt:-) én ha esetleg valahol átfázok és van lehetőségem rá, utána mindig gyorsan lezuhanyzok jó meleg (nem forró vízzel) , eddig bejött.
2012. nov. 1. 13:16
 5/17 anonim ***** válasza:
Szia,a vészes 12 hét elmúlt,nem lesz ennyitől baja,csak ne gyakran tedd ezt meg. Azért írták ezt a többiek is,mert lehet,hogy most szerencséd volt,és nem fáztál fel,de lehet hogy legközelebb felfázol,és összeszedsz egy vesemedence gyulladást,ami elég gáz lesz. Volt,hogy én is megerőltettem magam takarításba,de aztán pihentem,és elviekben nem lett tőle baja. Most vagyok 36+1hkm,remélem hamarosan be is bizonyosodik,hogy minden ok
2012. nov. 1. 19:57
 6/17 anonim ***** válasza:

Úristen, ne féltsd már ennyire túl azt a babát. Mi baja lenne attól, hogy elfáradtál? Ne aggódj, még rengetegszer el fogsz fáradni, főleg amikor már nagy lesz a pocakod, a szülésről nem is beszélve :)

A hideg sem okoz önmagában problémát. Ha esetleg úgy érzed, hogy felfáztál, akkor menj orvoshoz, ha időben kezelik az sem okozhat semmi gondot.

2012. nov. 2. 04:11
 7/17 A kérdező kommentje:
Még jó hogy féltem,nehezen jött össze,és egy hülye pillanatért nem akarom elveszíteni.Gondolom minden anya félti a gyermekét,aki azt mondja hogy nem hazudik.
2012. nov. 2. 09:20
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy ne féltsd, hanem ne féltsd TÚL. Talán érted a különbséget.

Ha így folytatod később majd állandóan tiszta ideg leszel, ha mondjuk pár percig nem érzed mozogni a babát, vagy keményedik a hasad, esetleg később majd a születése után náthás lesz...

A féltés normális, de ha túlzásba viszed, azzal csak ártasz a gyerekednek.

2012. nov. 2. 18:54
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem viszem túlzásba,de szerintem ez a dolog elég okot adott hogy aggódhassak.
2012. nov. 2. 19:41
 10/17 anonim ***** válasza:
Ok, akkor aggódj :)
2012. nov. 2. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!