Miota megtudtam hogy babát várok nem merek szeretkezni a férjemmel nehogy a babának valami baja legyen, ez nem normális ugye? Nem árthat a magzatnak az orgazmus?
En se merek. meg oszinten allandoan az jut eszembe hogy ott a baba - vhogy nem erzem komfortosnak. Majd utana bepotoljuk :).
28h km
Ezzel a 12. hétig én is így voltam. De mint később rájöttem, hülyeség az egész. 32 hetes vagyok most, és ha ciki ha nem, muszáj voltam ma örömet szerezni magamnak, mert a férjemmel nem szexelünk már nem tudom mióta. Ő szerintem jobban félti a babát. Én viszont már tapasztalatból tudom, hogy az orgazmus abszólut nem árt, sem nekem sem a babának, úgyhogy én ezt nem vonom meg magamtól. :) Úgyis lesz a szülés után pár hét amig regenerálódni kell. Nem is tudom, hogyan fogom kibírni. :D
Úgyhogy egyébként azt tudom mondani, hogyha eddig rendben volt minden a terhességeddel, akkor bátran engedj utat az érzéseknek. Nem lesz bajotok.
Aprópó, orgazmusnál nagyon sokszor befeszül a poci pár másodpercre, de aztán elmúlik. Így kerekebb a világ.
Boldog, boldogságos perceket neked és a férjednek.
Nem árthat, de az aggodalom szerintem teljesen megérthető. Nálunk inkább fordított a helyzet. Bár nem szeretkeztünk már a 4. hónap óta, azért megoldottuk. Azonban mióta beléptem a 7. hónapba, a férjem annyira óv, hogy inkább ő se akarja, csak hogy én se akarjam. Mindig mondja, hogy a baba miatt, és már alig várja, hogy 6 hetes legyen a picilány.
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!